0

ben fransa ligi'nde şampiyon olan takımın şimdiden belirlendiğini inanıyorum. çünkü psg takımına bakacak olursak eğer, gerçekten lig'de ve avrupa'da çok başarılı bir dönem geçirdiklerini söylememiz mümkündür diye düşünüyorum. şu an için psg en yakın takipçisi olan lig takımına 14 puan fark atmış durumdadır. ve son senelerde aldıkları şampiyonluklara bir şampiyonluk daha ekleyecektir bu şampiyonluk garanti diyebilirim.

0

fransa ligi'nde bana göre psg açık ara şampiyon olacaktır. çünkü şu an 2 ile arasında 14 puan fark bulunmaktadır. bana göre psg en az 6 hafta önceden şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarı elde edecektir.

0

fransa ligi'nde aslında şu anda puan farkını yavaş yavaş açmaya başlayan bir takım var karşımızda. paris takımı şu anda avrupa'da ve ligi'nde çok başarılı bir şekilde ilerlediğini görebiliriz. kadrosunun diğer takımlara karşı daha kaliteli ve yetenekli oyuncuların olduğu için daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. fransa ligi'nde genel olarak her sezon aynı senaryoyu izlenmiş gibi oluyoruz aslında. çünkü her sezon paris takımı gerçekten kaliteli bir kadro kurduğu için üst sıralarda yer alıyor. kadrosunun diğer takımlara bakarak daha da güçlendirmeye kalkarsa eğer ligde yenemeyeceği hiçbir takım olmadığını görebiliriz.

0

ona göre fransa ligi'nde şu an için şampiyon olan takım bellidir, ve şampiyon olan takımın ismi psg'dir.şu an ligde en yakın takipçisini 14 puan fark atmış durumdadır. bana göre çok büyük bir fark var zaten psg bu ligin en büyük favorisi olduğunun ligin başında göstermiştir. özellikle neymar,cavani ve embabbe gibi oyuncularla çok güzel bir futbol oynuyorlar. bu sene sadece bana göre lig'de şampiyon değil,şampiyonlar ligi'nde şampiyon olabilirler diye düşünüyorum. özellikle embabbe son oynadığı maçlarda çok güzel bir performans ortaya koyuyor.bu performansını 3 oyuncu da devam ettirilirse eğer şampiyonlar ligi'nde kesinlikle final oynarlar diye düşünüyorum.