0

ajax olur sebep daha kaliteli tecrube farkı suanda 2 sırada ama psv ile hemen hemen esit puanda

0

acık ara psv olur. bu sene çok iyi gidiyorlar.

0

hollanda liginde bu sene bence psv takımı şampiyonluğun en büyük adayıdır.genç kadroları ile bunu başaracaklarını düşünüyorum.rakipleri ajax takımı olur.bu iki takım hollanda ligine göre diğer takımlardan bir ,iki adım öndeler

0

hollanda liginde bu sene şampiyon olabilecek takımlarından biri de psv takımı olacaktır diye düşünüyorum. çünkü bu sene istedikleri kadroyu tamamen kurduklarını ve çok iyi ilerlediklerini söyleyebiliriz. tabii ki bazı bölgelerde eksiklikleri hala devam ediyor fakat ilk yarı dönem içerisinde teknik adam bunları park edip yerini dolduracaktır. psv takımı evindeki oynadığı maçlarda tarafların tam desteğini aldığı için kolay kolay evindeki maçlarda puan kaybetmiyor diyebilirim. bu sene hollanda ligi gerçekten çok çekişmeli bir şekilde ile şampiyon olacağız hiçbir şekilde belli değil. ama tabii ki gönlümden benim bu sene psv takımının şampiyon olmasını ve avrupa kupalarında oynamasını çok isterim. çünkü diğer takımlara baktığım zaman en iyi kadroya sahip ve en iyi futbol oynayan takımlar arasında görüyorum kendilerini. inşallah başarılı bir sezon geçirirler ve bu sene de hollanda ligi'nde şampiyon olarak avrupa kupalarında kendilerini görmek istiyorum.

0

bana göre hollanda liginde bu sene kesinlikle psv takımı şampiyon olacaktır. neden derseniz oynadıkları oyun çok kaliteli bir oyundur.ben psv maçlarını izlemeye genelde seviyorum. çünkü her maç en az 3 gol atma başarısı gösteriyorlar. bu sene ajax'da çok iyi bir performans gösteriyor ancak benim düşünceme göre psv bu sene en az 5 puan fark atarak şampiyon olacaktır. cidden bu sene bambaşka bir futbol oynuyor psv takımı umarım sene sonunda istedikleri şampiyonluğa kavuşurlar.