0

yunanistan ligi çok defansif bir lig öyle iyi futbolcuların olmadığı vasat bir lig.hiç seyretmem desem yalan olmaz.sadece olympiakos biraz iyi bir takım sanırım.şampiyonda onlar olur herhalde.birazda bu yıl paok ismini duyuyoruz.

0

türkiye ligine en fazla benzeyen lig bence yunanistan ligi fiziksel mücadelelerin sonuca etkisi oldukça yüksek olmakla beraber paok, olympiakos ve panatinaikos bu ligin üzerinde kaliteye sahip takımları paok a güvenebiliriz.

0

yunanistan ligi aslında dünyada pek fazla takip edilen liglerden biri değildir. yunanistan ligi'nde genel olarak kaliteli oyuncu yoktur ve yıldız isimler olmadıklarını görebilirsiniz. aslında bakıldığı zaman futbol olarak da çok kötü olduklarını düşünüyorum. çünkü hep savunma ağırlıklı futbol oynuyorlar ve hiçbir şekilde fazla gol olmadığını sonuçlara baktığımız zaman görüyoruz. bu sene şampiyon olabilecek takımlardan biri de bana göre olympiakos takımıdır. çünkü kurdukları kadro diğer takımlara göre biraz daha iyi vaziyette şu anda. bunun için diğer takımların biraz daha atak yapması lazım ve takımın kadrosunu tamamen yenilemesi gerekiyor aslında. tabii ki bu da pek fazla mümkün gözükmüyor çünkü maddi konuda yunanistan ligi'nde birçok takım sıkıntı yaşadığını hepimiz biliyoruz. özellikle olympiakos takımı hücum hattında daha başarılı bir takım olduğu için şu anda şampiyon olacağını düşündüğüm takımlardan biri olarak görüyorum. pek fazla izlemesini sevmiyorum yunanistan ligi'ni. çok fazla gol pozisyonu olmadığı için hep arka plana atıyorum. bazı takımların oyun tarzını beğendiğim için arada sırada izlemeyi tercih ediyorum. inşallah bu sene olympiakos takımını destekliyorum ve şampiyon olma yolunda büyük adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar.

0

yunanistan ligi'ne bakacak olursak eğer, şu an lider pamuk bence şampiyon olacaktır neden derseniz gerçekten oynadıkları oyun çok kaliteli bir oyundur. geçen bir ara youtube'da maç özetlerini denk geldim ve açtım izledim. gerçekten şampiyonluğu hak eden bir takımdır. özellikle son senelerde olympiakos yunanistan ligi'ni aldı götürüyor diyebilirim. hemen hemen her sene şampiyon olan olympiakos bu sene bence şampiyon olamayacaktır. çünkü bak gerçekten çok başka bir futbol oynuyor.öte yandan panatinakos çok çıkışa geçti ancak puanları bayağı bir silindi bilmiyorum. neden silindiğini bilmiyorum.ben paok'un lider olarak bitireceğini düşünüyorum. panathinaikos ise bence pakun ardından ligi ikinci bitirecektir.