0

yani benim uyumam lazım sonuçta ben 15 aydır uyumadım için sadece 3 saatlik uykuylayım her gün onun için o listede yer alacağım diye vallahi kendimi yoramam. sonuçta bu candır sağlık her şeyden önemli tabii paraya ihtiyacım olmasına rağmen kalkıp kendimi yorarsam bu sefer hastanelik olurum, zaten kaç haftadır hastaydım yeni iyileştim şu an yine kötü oldum onun için bence gerek yok gecelere kadar burada takılmaya yani 50 tl kazansam da yeter kazanma sana zaten nasibimde varsa alırım kazanırım yani eğer yoksa yapacak bir şey de yok ona da şükür benim düşüncemde bu.

0

evet halen uyandığımda ama sırf soru cevaplamak için değil ben hep böyleyim :) uyku girmiyor gözüme ya video izliyorum ya da burada takılıyorum 3 ,5 kuruş ne kadar yapabilirsem damlaya damlaya göl olur hesabı takılıyorum :)

0

evet burdayım. :)miami kardeşim sende uyumamışın. sitede şuan az kişi kaldık. sabah işe gidecekler uyudular çoktan.tabi benim isim olmadığı için rahatım o konuda yarın öğleye kadar yatarım. bu süre zarfı içerisinde ne kadar kazancimi artırdım o benim için kâr. 9 gibi başladım. hâlâ telefon elimde cevap yazıyorum. bir hayli yoruldum ve gözlerim ağrıdı. biraz dinlenme zamanım geldi sanırım.

0

evet ben şu an ece 2'den beri soru cevaplamaya devam ediyorum.çünkü işten çıktığında saat 1'de eve geldim. anca 2 oldu ve şu an hala soru cevaplamaya devam ediyorum. bana bayağı bir fark atmış arkadaşlarım bu farkı kapatmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. şu an için sıralamaya girdim. umarım sıralamadan yarışma bitene kadar hiç çıkmam. çünkü bu yarışmadaki kazanca gerçekten çok ihtiyacım var.umarım herkes yarışmasının emeğinin karşılığını güzel bir miktar parayla alır.