0

evet aldatıldım eski sevgilim kardeşim dedigim insanla cıkmış ve bunu duyunca şok oldum resmen cok kötü bir şey aldatılmak bizim neyimiz eksikdi hacaba.

0

ben hayatım boyunca hiç aldatılmadım. sevdiğim kadına çok güveniyorum ben.

0

hayır hayatımda hiç aldatılmadım. öyle bir şeyin olacağını da pek sanmıyorum. çünkü ben sevdiğime çok güveniyorum :)

1

evet aldatıldım. bir dolu çirkinlik yaşatıldı. tanımını yapabilmek için aldatılma hafif kalıyor. affetmedim ve bitirdim. aldatma psikolojik bir sorun ve acizlik. sorunlu ve aciz insanlardan uzak durmalı..

0

yani evet aldatıldım ama ikincisi olursa hiçbir şekilde asla affetmem.. zaten kimse de affetmez diye düşünüyorum. son bir şans verdim bir daha o şansı asla vermem çünkü kendimi çok gururluyumdur oğlum için o şansı verdim o da o şahıs uzaktaydı ondan dolayı ona o şansı verdim.. yani buluşma falan yoktu mesela öyle şey olsaydı direk boşanma davası açardım çok şükür artık öyle bir şey yok o ilk zamanlarda öyleydi birilerini uyumuştu ondan dolayı artık sıkıntı yok olursa da direkt boşanırım. yani kendi adıma söyleyeyim asla hiçbir şekilde aldatmam kendime de yakıştırmam çünkü bu bence kişilik meselesi ve benim kişiliğime de yakışmaz ve bir kadında yapmaması lazım ,yaptırmaması da lazım ,eğer severek evleniyorlarsa bence aldatmamak lazım.

0

yok allaha sukur hic aldatilmadim.:) dusman basina :dd