0

gece eger uyyamıyorsanız bence yogurt yiyebilirsiniz hemde şekerlide olabilir.

0

uykusuzluk için papatya çayı içilebilir çok işe yarıyor ağır yemekler yenilmemeli ılık süt içilebilir ve kitap okumak ta işe yarar hafif müzikte olabilir

0

eğer uyuyamiyorsaniz ılık bir dus alıp rahatlamanizi tavsiye ederim ardından slow bir müzik açın ve kendinizi bir ormanda hayal edin . yoğurt yiyin yada yoğurt laktik asitin kaslarda birikmesini sağlar ve uykuya yol açar. papatya çayı da içebilirsiniz hatta sıcak sıcak sahlep bile içebilirsiniz.

0

eğer uyuyamıyorsan gece mesela sana prakten şurup tavsiye ederim. gerçekten de çok iyi geliyor ve uyuyorsun ben bir zamanlar bende uykusuzluk sorunu yaşıyordum.. mesela prakten şurup kullanıcı gayet iyi uyuyordum ama şöyle bir şey var sana ağır gelebilir ilkinde az içmeni tavsiye ederim. eczanede satılıyor 17 tl bir şey alabilirsin büyük zaten veya olmadı arkadaşın da dediği gibi yoğurt da uyku yapar ve gece yatmadan önce sakın ama sakın çay veya kahve falan içme onlar uykuyu kaçırıyor şu an sana söyleyeceğim, tavsiye edeceğim şey bunlar.

0

uyumak için sarımsaklı yoğurt birebirdir. sanırım sakinleştirici özelliği var sarımsaklı yoğurdun. ben ne zaman mantı yesem 1 saat sonra hemen uykum geliyor.

0

yatmadan yarım saat önce bir kaşık sipraktin şurup için bakın nasıl uyuyorsunuz :)
papatya ya da rezene çayı da icebilirsiniz tabi illa doğal şeyler olsun diyorsanız. ama o daha geç uyutur.