0

bence yaparsın yapamaman ici bir sebep yok 8 e kadar ooo 30 bile yapabilirsin azim herşeydir. bende gece vardiyasında çalışıyorum bugün başladım buraya yeniyim devamlı artık buralardayim rahatım ve telefon elimde artık sürekli soru maniden soru cevaplarim.

0

yani kardeşim yapabilirsin inanırım sana uzun cevapları verirsen emin ol ki yaparsın. bir de saat sekizde işe gidecekmişsin ama uyusan bence daha iyi nasıl çalışacaksın herhalde gece vardiyasında çalışıyorsun. allah yardımcın olsun diyorum.. çünkü ben de bekarken gece vardiyasında çalışmıştım çok zordu yani uykumu bir türlü alamıyordum ama uzun cevaplar vermeye çalış yaparsın yani az kalmış 25 tl'ye yaparsın sen. :)

0

yapilabilecek bir tutar. yani bende ilk uye oldugumda yapmistim. denemistim yaniii

0

bence yaparsin uzun cevap vermeye calis derim.

0

tabiki yaparsın 8e daha çok var uğraşırsan olur bence başarılar .

0

ise gidiyorsunuz ve burda da bu kadar aktifsiniz.
helal olsun.
ben ev hanımı iken o kadar yazamıyorum.

0

referanslar çoksa yapılır tek başına zor olmaz yani...

0

bana göre böyle devam edersen her akşam sekize kadar kesinlikle 25 liraya ulaşacağını düşünüyorum. çünkü akşam sekizde işe gideceğim, ve benim akşam sekize kadar bu sitede aktif olmam lazım ve yarışmada en azından lider duruma gelip böyle işe gitmem lazım çünkü ben ne zaman lider olsan daha sonra işten geldiğimde bir bakıyorum bana fark atılmış durumda, çünkü bu kişiler devamlı evde olduğu için ben devamlı evde olmadığım için bana fark atılıyor. bu yüzden bu farkı kapatmam lazım diye düşünüyorum.

1

akşam saat 20.00 de işe gideceğinize göre, 19,30'a kadar diyelim, bence yapabilirsiniz diye düşünüyorum. başarılar dilerim. hadi bakalım. bende bakacağım ama paranızı sahi anlayamam :)