0

tabi ki güzel olurdu. neticede buradaki amacımız kazanç sağlamak. daha fazla kazanmayı herkes ister. ne zamandır iki kat kazanç da gelmiyor yarışma da olmuyor. eskisi gibi aktif değil. yine de bir şekilde burada kazanç sağlamaya çalışıyoruz. hakkıyla soru sorup cevap veren herkes gerçekten büyük emek veriyor. birkaç kuruş kazanmak için çok emek veriliyor. inşallah emeklerimiz boşa gitmez.

0

olsa güzel olurdu. ya da iki kat kazanç olsa en azından motivasyon olurdu hepimiz için. keşke bu aralar yapılsa öyle şeyler.

0

25 kuruş ada razıyız ama yok olmuyor malesef keşke olsa soru sorabılecek admın yok

0

güzel olurdu ama site admini de sonuçta kar edebilceği şekilde kurmuş sistemi onun da işine gelirse zarar etmiycekse yapabilir tabiki.

0

güzel olur fakat bu işi suistimal edenler bug yapanlar olur sahte hesap acanlarda olabilir cünkü kazanc yükselicek az bir şey sabreder isek güzel kazanclar elde edebiliriz hepimiz

0

sitede sürekli yarışmalar oluyor her ne kadar kazançlar düşük olsa da. biraz uğraşıp yarışma zamanları ödülleri almaya çalışabilirsiniz o kadar paraya ihtiyacınız varsa. saygılar.

0

uzun cevap yazmayınca pek biley kazanamıyorsun kısa cevaplar ve soruların seğerler çok düşük arttırılmalı.bu şekilde aite daha çok online üye ile kendi karını arttırabilir.

1

normal bir yazarlık sistemi hakim olup kaliteli bir site olabilmesi için şu an 1 krş olanın en az 10 krş olması gerekiyor. hatta sitenin hayatta kalabilmesi için.

0

bende bu siteyi daha 1 saat öncesinde keşfettim ve şuan da çözmeye çalışıyorum. inşallah kazanç sistemi yüksel olur da verdiğimiz emeklere değer. bundan önce başka bir siteden böyle birşey yapıyordum ve kazançlar bir anda dip seviyesine düştü. nedeni de reklam alamıyoruz vs. diye söylendi. bakalım burada böyle bir durumla karşı karşıya kalacak mıyız? hepinize hayırlı ve bol kazançlar.

0

super olurdu bence abi en kısa cevaba keşke okadar para verse ne güxel olur ben o zaman roman yazarım ama zaten yazıcam hikaye anlatıyım bi gün evden çıktım okul yolundayım yerde 150 tl abim yanımda abim parayı sahte sandı vurdu beni hiç umudum yok neyse aldım parayı cebe attım biraz gittikten sonra cebimden cıkardım abime 50 tl verdim 75 tl sini harcedim 25 tl sini camiye verecektim ama cami kapalıydı şansa bak amk neyse ikinci gün giddim namazdalar neyse o parayıda harcadım

2

güzel olur aslında. bir kuruş ,bir kuruştur. damlaya damlaya göl olur. :) her şeye zam geldi bize de zam gelsin bizde emekçiyiz. gece gündüz demeden buradayız. bırakıp gitmiyoruz burayı seviyoruz, çalışıp çabalıyoruz. hakettik bence.:)

0

ah keşke nerde o günler. :)en azından günlük kazancımız artar yoruldugumuza da değer. bazen o kadar çok yoruluyorum ki bir bakıyorum ki 50 kuruş yapmışım. bu sefer daha uzun cevap yazmaya başlıyorum bu seferde iyice haşatim çıkıyor.

0

soruların üç kuruş olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu daha yeni başladım cevaplar 4 kuruş olsa çok güzel olur aslında iyi fikir