0

burada mutluyum para kazanıyorum mesajlaşma özelliği var son derece güvenilir yer.

0

mesajlasabilme ozelligi guzel,akici bir site olmasi da guzel.genel anlamda herseyiyle guzel bir site ve uygulama.

0

yani sorumani'de para kazanıyorum. mesela bu site yarışmalar falan yapıyor yarışmadan da kazanıyorum. bazen 10 tl aldım olur, bazen 50 tl yani değişiyor yarışmalardan dolayı burasını çok beğeniyoru m yani başarılı buluyorum ve en önemlisi de paramı tam gününde yatırması hatta erken bile yatırılıyor param ondan dolayı burada vakit geçiriyorum. hem bilgi edinmiş oluyorum ,hem eglenmis oluyorum, hem de para kazanmış oluyorum. yani herkese aslında burayı tavsiye etmek lazım işte ben çoğu arkadaşımı çağırdım ama kendileri biraz sabırlı olup beğenmediler devam etmiyorlar yani şu an aslında devam etseler bence çok güzel olacak kendileri bilir. yani ben bu siteyi seviyorum güvenilir ve sorumani ekibi de çok samimi. ilk buraya üye olduğumda beğenmemiştim. öyle üç ,dört tane cevap yapmıştım burası çok sıkıcı ya demiştim böyle kendi kendime ama ondan sonra sabırlı oldum ve 1 hafta sonra burada iyi kazanç elde ettiğim anladım ve burada kalmaya devam ettim diğer sitelerden üyeliğimi bile iptal ettim. yani burası için ve diğer sitelere mesaj falan attığım da size geri dönüş yapmıyor bazen ama burası öyle değil. gerçekten de bu yüzden en sevdiğim huylarından bir tanesi de bu yani.

0

sorma ne çok güzel bir site ama sitede bazı hatalar var soruna neden çok çalışınca bağlıyorlar bunu neden olduğunu bir açıklar mı iki gün boyunca full çalışınca fan atıyorlar ne biçim bir siteye.

0

bana göre hem bilgilerimizi güncellemek güzel hem de bunun yanı sıra bu siteden güzel paralar kazanmak gerçekten çok güzel bir aktivitedir diye düşünüyorum.

1

öncelikle kullanımı çok rahat, sayfa düzeni, soruları görebilme, kendi özel alanlarımız kazanç, mesajlar kısmına erişim rahat (eski mesajlar silinebilse daha iyi olacak tabii)
bildirimlerimizi fark edebilmemiz güzel hemen göz önünde.
ben mutluyum burada kısaca.

0

sadece para kazandirmasi. gerisi umrumda degil