1

yani aşk kelimesinin birçok anlamı vardır kimisi eşine aşıktır aşkı deniliyor kimisi sevgilisini aşıktır aşk deniliyor kimisi işine aşıktır kimisi hak yoluna aşıktır günümüzde aşk kelimesi bazıları için tek anlam taşıyor yani birini sevmek ya da biriyle evlenmek ya da sevgili olmak ama aslında aaşk kelimesinin bir çok anlamı vardır bir insan çocuğuna da aşkım der aşk kalpten gelen bir sevgidir onun için tek yönde kullanılmaz insan sevdiği herkese aşk kelimesini kullanır.

0

yani aşka inanmıyorum ama aşk kelimesi genellikle insan aşık olduğu için onun için ölmeyi bile göze alır ,yani onsuz nefes alamamak demek, onsuz olamamak demek. hani zaten rabbimin söylediği bir laf da vardır. kimi benden çok seversen onu senden alırım, onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. hani onun için ben aşka inanmıyorum zaten aşık olan insan da daha göremedim çünkü insanlar aşkı da sevgiyi karıştırıyorlar bence aşkla sevgi ferhat ile şirin zamanında kalmış olan bir şey onlar öldükten sonra aşkta öldü yani hani insanların ağzında iki kelime seni seviyorum derler geçer hani bazı insanlar ölürüm sana diyor ama gerçekten de ölmez yani onun için aşk yok.

0

birini gördüğünde ona zarar geldiğinde aklının çıkması sürekli yanında istemen ve onu gördükçe kalbinin yerinden çıkmak istemesidir.