0

genç kalmanın sırrı kafayı hiç bir şeye takmamak.takinca erkenden cökuyosun.vurdumduymaz olmak daha iyi herzama .ben kafayı çok takmaktan saçım beyazladı tüm.

0

çabuk yaşlanmamak için bir kere spor yürüyüş yapmak şart.sigara alkol kullanmamak lazım.beslenmemize dikkat etmeliyiz.organik ürünler tüketmeliyiz .stresten uzak durmalıyız.kendimize bakmalıyız.

0

yani çabuk yaşlanmak istemiyorsan. gerçeği elbet bir gün yaşlanacağız ama gene de dinç kalmak istiyorsan. spor yapacaksın ve kendine her zaman iyi bakacaksın, kafana hiçbir şey takmadan ve vurdum duymaz olacaksın, hayata bakış açın farklı olması lazım, her şeyi gülümsemen lazım, stres veya üzülmemen lazım bunların hepsinden uzak durduğu sürece ve kendine baktığın sürece bakımlı olduğun sürece genç yaşlanırsın.. çünkü bazı insanlar yaşlarını bile göstermiyorlar. çünkü kendilerine bakıyorlar hiçbir şekilde stres, üzüntü yapmadıklarından dolayı böyle her seferinde genç kalırlar. mesela ben dışarıda çok yaşlı görüyorum.. diyorum bunun yaşı 60 ama yani 18 yaşındaki kızlara taş çıkarır diyorum. gerçekten de öyle insanlar var. inşallah ben de genç kalmak için uğraşıp en azında genç kalmış olurum. bakalım zaman ne gösterecek normalde ben çok bilen birisiyim ama tabii ki de her zaman gülen insan her zaman ağlayan insandır. inşallah ben de gerçek hayatta bilebilirim. gerçekten de hani bu dediklerimi yaparsan en azında geç yaşlanırsın.

0

çabuk yaşlanmamak için öncelikle spor yapmalıyız. eğer cildimizde bahsedecek olursak çok fazla makyaj yapmamalıyız. yani kalitesiz doğal olmayan ürünleri yüzümüze uygulamamalıyız. çünkü o kırışıklıklara ve yaşlanmaya sebep oluyor.daha sonra güzel beslenmenin sağlıklı şeyler yemeliyiz dengeli beslenmeliyiz kendimize bakmayı ihmal etmemeliyiz.