1

aslında eskiden ölümden çok korkuyordum ölüm nasıl bir şeydir acaba bana ne olacak diye korkardım şu anda yine ölümden korkuyorum şu anda sadece kendim için korkmuyorum ya bir gün bana bir şey olursa ölürsem çocuklarım arkamda kalacak ve çocuklarım sürünecek diye ölümden korkuyorum yoksa ölümden korkum yok her insan gibi her canlı gibi ölüm bizim hakkımız koskoca peygamberlere dünya kalmamış ve onlar ölümü tatmış biz neyiz ki biz onların tırnağı bile olamayız mutlaka bir gün öleceğiz ölümden çok insan imanından korkmalı ama sadece insanın geride bıraktıkları ve onlara ne olacak diye ölümden korkuyor.

0

hayır hiçbir şekilde ölmekten korkmuyorum. neden korkacağım ki sonuçta ben öleceğimi biliyorum ama ne zaman öleceğimi bilmiyorum. bence insanlar ölümden korkması lazım sonuçta bu allah'ın bir emri yani elbet bir gün öleceğiz topraktan geldik, toprağa tekrar geri gideceğiz onun için ben kendi adıma söylemek olursa ben hiçbir zaman ölümden korkmuyorum sadece korktuğum şey sevdiklerinden ayrı kalmak beni korkutur diğer türlü hiçbir şekilde korkmam.

0

ölmekten korkjyorum çünkü nasıl bir şey olduğunu bilmi

0

herkes ölümü bir gün tadicak korkmayi gerektiren birsey yok kaderde alnimızda ne yazildiysa odur

0

her nefis ölümü tadıcaktır ama çaresiz ölmek çok kötü olur deprem yada yanarak boğularak karşı koyamamak ecel haricinde birşeyin canını alması biraz kötü olabilir.