0

en cok tükettigim yeşil cay ama şekersiz olarak tüketiyorum tabi kilo vermemde yardımcı oluyor kola gibi icecekleri pek aramam olsada olur olmasada olur birde nescafe tüketiyorum akşamları uykum gelmesin diye.

0

en çok tükettiğimiz içecekler arasında çay geri alıyor.

0

en fazla tukettigimiz içecek,çay ve kahve birde bitki çayları fazla kullanıyorum.

0

en çok tükettiği içecek çaydır. çayı gerçekten çok severim sabah öğle akşam günün her vaktinde içerim genellikle. çay özellikle de harareti alıyor ve kış aylarında vazgeçilmez bir içecek. insanları kış aylarında için sıcak tutan bir içecek ben o yüzden çok seviyorum çayı.çayın bence tabii ki de bazı içinde zararı var ama normal içersen hiçbir şekilde zararı yok diye düşünüyorum. gün içerisinde sabah 3 bardak öğleyin 3 bardak akşam 5 bardak olmak üzere genellikle içerim tabii ki de birazcık fazla içiyorum ama ne yapayım çay gerçekten çok seviyorum içmeyi.

0

ben çok tükettiğim içecek en çok çaydır. çay her sabah akşam içerim. bide meyve suyunu tüketirim.

0

gün içerisinde en çok tükettiğim içecek sudur. bunun dışında bizim evde sabah ve akşam çay demlendiği için çay içiyorum. o da bazen mecburiyetten oluyor. çünkü ben çayı fazla sevmiyorum. ama sabah kahvaltısında bazen fazla içebiliyorum orası da ayrı bir şey tabi :)

0

gün içerisinde. genelde au tüketmeye çok önem gösteriyorum günde 2 litre kadar tüketiyorum ama gazşı içeceklerde çok çekici geliyor 2 3 günde bir soda vs alıp tüketiyorum kış olduğu için bu tüketim daha azaldı ama yazın çok daha sıklıkla kullanıyorum

0

dogal olarak basta su..
sonrasinda kola fanta soda vs.

0

en çok tukettgim içecek milli iceceklerimiz olan çay ve türk kahvesidir.

0

gün içerisinde en çok tükettiğimiz içeceklerden biri de aslında sudur. çünkü vücudumuz için çok önemli olduğunu ve gün içerisinde bol bol tüketmemiz gerekiyor sağlığımız için özellikle. bakıldığı zaman bazı insanların gün içerisinde fazla su içemediği ve ilerleyen zamanlarda büyük sıkıntılar yaratabiliyor. genel olarak gün içerisinde ne kadar bol su tüketirsek bizim için o kadar faydalı olacağını göreceksiniz. bazı insanlar özellikle asitli içecekleri çok tüketiyor. bu asitli içecekler özellikle vücudumuza çok zararlı bir şekilde bize dönüş yapabiliyor. insanın uzak durması gereken pek çok asitli içecek vardır aslında çevremizde. eğer sağlığımızı düşünüyorsa bunları tamamen bırakmamız ve sadece doğal olarak tüketmemiz gereken içecekler var aslında. özellikle meyve sularını biz de kendimiz sıktığımız zaman daha faydalı ve hastalıklardan korunmak için yararlı olduğunu tahmin ediyorum. bunun için çok dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunu görüyorum