0

aslında birçok yemek kolay yapılır. yine de bir örnek vermek gerekirse menemen yemeği kolay bir yemektir. hem sanah öğlen ve akşamları olmak üzere her öğünde tüketilebilen bir yemektir. ben ne zamansız yapacak bişey bulmasam direk başlarım menemen yapmaya.

0

bana göre en kolay hazırlanabilen yemek makarnadır

0

yemek yapmayı bildikten sonra zor diye bişey yok herkes makarna kolay der ama bana en çabuk pilav geliyor nedense

0

bana göre en kolay yemek makarna menemem sehriye corbasi çabuk yapılır.

0

makarna menemen mercimek çorbası pilav bunlar kolay

0

en kolay yapılan yemekler yumurta kırmak ,makarna yapmak ekmek arası bir şeyler yapmak yani tost çeşitleri bunlar kolayca yapılır diye düşünüyorum

0

en kolay hazırlanan yemek yumurta yemeğidir. ondan sonra menemen yapmak ta basittir. yumurta, menemenin yanına makarnayı da ekleyebilirim. genellikle kolay olduklarından daha çok öğrenciler tarafımdan tercih edilmektedir.

0

yani yemek yapmak kolay olabilir. her yemek yapmak da kolaydır zaten ama önemli olan lezzet her insan yemek yapabilir ama hiçbir zaman lezzetini tutturamazsın. zaten lezzetsiz bir yemek de yenmez diye düşünüyorum. bu aşçılar için de geçerli yemek yapıyorlar ama lezzetli bir şekilde yapıyorlar. çünkü yemek yapmakta bir sanattır. çok şükür ben yemeklerimi çok da güzel yaparım, lezzetli de yaparım ve benim yaptığım yemekler bana kolay gelir çünkü sevdiğim için yapıyorum severek yapıyorum yani inşallah söylediğim şey açıklayıcı olmuştur.

0

en kolay hazırlanabilecek yemeklerden biri de makarna olduğunu söyleyebilirim. arkadaşlarım geldiği zamanlar genel olarak onları hazırlıyorum.