0

kilo vermek isteyip kilo veremeyenlerdenim maalesef.

0

önceleri kilo almak isteyenlerdendim taki sigarayı birakıp kilo almaya başlayınca şimdi fikrimi değiştirmek zorunda kaldım çünkü sigarayı bıraktıkdan sonra tam 30 kilo aldım.

0

kılo almak ısteenlerdendım yazın verdım kısın tekrar alıcam

0

hiç bunlarla ilgilenmiyorum kilo almak veya vermek gibi

0

kilo vermek ne güzel olurdu aslında ama iş hayatı derken veremiyor insan

0

ben bundan 2 sene oncesine kadar zayıf bir insandım ve kilo almaya calısıyordum.gercekten benım ıcın zor donemlerdi.cok fazla sıgara ictigim icin kilo alamıyor ve bunu cok dert edıyordum.sigara illetinden kurtulduktan sonra yaklasık 2 sene ıcerisinde 13 kılo alarak gayet basarılı bır cıkısa ulastım.suan toplamda 72 kilo olan ben bu kilomdan gayet memnun kaldıgımı söylemek ıstıyorum.ne fazla ne eksık bence tam olarak ınsan saglıgı ve benım boyuma orantılı olarak ıstenılen kıloda olduguma ınanmaktayım.

0

malesef kilo vermek için uğraşanlardanım . daha doğrusu kilomu korumaya çalışanlardan çünkü kiloyu almam çok kolay ams vermem çok zor oluyor o yüzden almamak için dikkat ediyorum.

0

önceden kilo almak için çok uğraştım hatta yıllarca uğraştım alamadım aonra spora başladım 6 haftada 11 kilo aldıydım sonra yemek yemeyi bıraktım ama kilo vermediğimi farkettim şuan ne kilo alıyorum ne de kilo veriyorum sabit gidiyorum öyle

0

kilo vermek isteyenlerdenim. ama bir turlu zayiflayamiyorum.

0

kilomdan çok mutluyum ne almak be vermek isterim

0

kilomdan memnunum şuan için. olması gereken ideal kilomdan 3 kilo fazlayım sadece.

0

kilo vermek isteyenler grubundanım