0

ben daha yeni başladım ve ödeme eşini ulaşamadığım için henüz ödeme alamadım inşallah kısa sürede ödeme alacağıma inanıyorum.

0

25 günlük süre içerisinde ben ilk 25 tl sonrasında ise 43 tl toplamda 68 tl çektim şu an ise hesabımda 32 tl civarında bir miktar var bunu biraz daha attırıp sonrasında çekme talebinde bulunacağım inşallah buradaki herkes parasını zamanında ve gününde alır yeter ki biz sorumani ekibine destek olalım.

0

5-6 kez çektim ben bu 3 aylık dönemde... bazen biraz fazla para çekmek için hemen çekmedim. 50-60 filan olmasını bekledim öyle çektim paarayı... 200 den fazla para çektim bu sürede...

0

yani bir keresinde 25 tl aldım, bir kere daha 25 tl ondan sonra 36 tl aldım ondan sonra 190 tl ödeme aldım. yani aldım işte toplam 277 tl tabii herhalde burada kaç para yapar tam anlamadım ama çünkü orada toplam kazancı baktığımızda 277 tl yazıyor. çok şükür ödemelerim her zaman da tam gününde yattı. hatta daha erken yattı diyebilirim.

0

bugün ikinci ödememi aldım toplamda 50 tl ödeme aldım birinci 25 tl ikincisi 25 olmak üzere site tam zamanında ödemeyi yaptı yani her iki ödemeyi de 3 gün içinde aldım

0

ben toplam üç kez ödeme aldım.
bir kez otuz tl
bir kez yirmi beş tl
bir kez de yirmi altı tl aldım.
elhamdülillah.
rabbim bereketini arttirsin.

0

ben bu siteye bir aydır üyeyim. ve şu ana kadar toplam 225 lira ödeme almış bulunmaktayım. ve bu ödemeleri 5 kere aldım yani ayrı ayrı 30 -60 gibi rakamlar aldım. site gerçekten çok güzel bir site ödemeleri tıkır tıkır yapıyor. bazıları siteyi kandırmaya çalışıyor. o yüzden site ödeme yapmıyor bu yüzden siteye iftira attıklarını düşünüyorum. şu ana kadar dediğim gibi 5 kere ödeme almış bulunmaktayım ve en geç 2 gün içinde hesabıma yatıyor.