0

ooooo benom daha çok yolum var. olur mu ki? yapabir miyim ki?

0

23,35 oldum uzun zamandır girmiyorum yazsam çoktan alırdım ama fırsat bulamadım. bu haftaiçinde alırım diye düşünüyorum. alan arkadaşlara hayırlı olsun. hemen 25 lirayı gidip iddiaya bassınlar 4 oran bulsunlar ve parayı katlasınlar :)tabi ki espri yapıyorum .

0

bende bugün başladım daha önümde çok zaman var gibi ama insan bişeyler yazdıkça rahatlıyor

0

şimdilik 88 kuruş oldu başlayalı 2 gün oldu bakalım

0

ben yaklaşıyorum 25tl'ye .daha çekemedim hala yazıyorum ara ara buraya.

1

ben de yaklaşık bir buçuk aydır buradayım ben talep ettim ödemelerimi aldım son ödeme mi dün talep ettim o ödemeden sonra daha şu anda hesabımda 2 tl 25 kuruş var yani daha 25 tl'ye ulaşmak için zaman ve çaba göstermem gerekir.

0

ben biraz önce başladım. daha ne yapıcağımı bile bilmiyorum ☺️

0

ben şuanda yeni başladım sorumani sitesine ama çok iyi hedeflerim var umarım süper şeyler yapacağım kendime güvencimde tam üstelik günlük 5 tl kazanmayı hedefliyorum inşallah 1 hafta içerisinde 25 tl yapıp bende para çekeceğim inşallah allah bize o günleride gösterir :)

1

ben daha 15 tl bile yapamadım.onun için parada alamadım daha

1

daha 15tl deyim çok var millet 1haftada bir dünya para yapıyor ben 1haftada ancak 15tl yapabildim o da ×2 cevaplar olduğu için.

1

benim bugün daha ilk günüm.daha 25 e çok var

1

ben daha alamadım yarışmanın bitmesini bekliyorum artık ama ilk 10 belli oldu gibi bişey çünkü kopmalar başladı yavaş yavaş ama belli olmaz gene de o sonuçlandık sonra toplu çekecem inşallah.

1

benim daha çok var ama hırsla devam ediyorum 25tl ye doğru