0

oda arkadaşım merve sorumani oyunu oynuyordu. ilk olarak oyunu biraz yanlış oynamış ve bu yüzden parasını alamamıştı. daha sonra oyun kurallarını iyice öğrendi ve tekrar düzgün bir şekilde oyunu oynadı. ve 3 gün içerisinde de ödeme talebinde bulunup parasını aldı. arkadaşım parasını aldıktan sonra ben de bu sorumani uygulamasına güvendim ve bu oyunu oynamaya başladım. şimdilik hem bilgimi ölçüyorum hem yorum yeteneğim gelişiyor bu yüzden oyun oynarken çok eğleniyorum. bu şekilde sorumani oyununa başlamış oldum.

0

ben sorumani sitesini arkadaşımın tavsiyesiyle buldum. yani o beni buraya davet etti ben de geldim. başka bir sitede yedim gerçekten de bu siteye geldikten sonra oradan da üyeliğimi iptal ettim ya daha doğrusu geleyim falan iptal etmedim. buraya geldiğimi duyduklarında hesabımı kapattılar paramı da vermediler. haram zıkkım olsun onlara sonuçta herkes özgürdür istediği siteye gidebilir ama buraya geldiğimden beri hiçbir şekilde başka siteye üye olmadım. çünkü burada zaten aktif olduğundan her halinden belli çünkü devamlı buradayım. yani o şekil arkadaş tavsiyesi de geldim diyebilirim.

0

ben internette arkadas yazdi gördüm soru maniyi üye oldum.

0

instagramdan biri bana istek atmıştı ahmete sor du adı bende o aralar cevir kazan uygulamasını oynuyordum ve iyice cozutmuslardi bir kere ödeme aldım ordan 20 tl daha sonra vermemeye başladılar bende ahmete sıra mesaj attim gerçekten para veriyor mu diye oda veriyor dedi onun üzerine üye oldum.

0

facebookda bir grupda gördüm denemek istedim klavyem hızlı ve hızlı fikir kelime türetebiliyorum neden bundan para kazanmıyayım dedim ve yazmaya başladım bu hafta sonu ilk ödeme talebimde bulunacağım hayırlısı ile bakalım nolacak.

1

ya aklimda bir soru vardi onu google da ariyordum,karsima da sorumani cikti bi girdim,soru sor cevapla para kazan felsan diyordu.:)
dedim bos zamanlarimda bura da takilirim,para paradir dedim.:) uye oldum.. isin acigi belli bi yerden sonra site para amacindan cikti benim icin,artik daha cok keyfi takiliyorum,bilgilenme kendimi gelistirme adina takiliyorum burada.birde zaman oldurmek icin cidden birebir bir site.:)

0

eksi sözlüğe reklam vermişlerdi sanırım.
orada gördüm geldim.
orada bedava yaziyoruz :)
yazarlara maaş yok maalesef.