0

her sezona sampıyonluk parolasıyla baslayan katalan ekıbı ıspanyanın en buyuklerıne aday.

0

barcelona futbol kulübü hakkında sizlere bilgi vereceğim ,barcelona ispanya'nın en köklü iki takımından biridir.bu sene lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan barcelona ligde şu an 2. sıradadır. şampiyonlar ligi'nde ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. bence barcelona'nın böyle olmasının en büyük etkeni iniesta'nın başka bir takıma gitmesidir.çünkü o gidince takımda ara pas atan güzel bir oyuncu kalmadı.tamam philippe coutinho iyi bir oyuncu daha sonra sergio busquets iyi bir oyuncu ancak hiçbiri bir iniesta etmez.şu an bence takımın tüm yükü lionel messi'nin omuzlarındadır.diye düşünüyorum.eğer lionel messi bir sakatlık geçirirse bence barcelona çok kötü düşüş yaşayacaktır. diye düşünüyorum bana göre barcelona bu sene şampiyon olamayacaktır.neden bilmiyorum ama içimden böyle bir his geçiyor çünkü oynadığı oyun bana pek iyi gelmiyor eski barcelona gibi oynamıyorlar. lionel messi elimden geldiğinin fazlasını yapıyor.ancak bazen onun da gücü galibiyet getirmeye yetmeyebiliyor. barcelona ile birlikte lige kötü bir başlangıç yapan real madrid bizi çok şaşırtmıştır. ispanya liginin en köklü iki takımı böyle bir başlangıç yaptılar.ve hala kötü gidiyorlar.bu tüm dünya üzerinde bir etki yaratmıştır. bence çünkü ikisi de dünyanın en iyi kulüpleri arasındadır.bana göre barcelona kendisini toparlayacaktır. ancak ligde şampiyon olamayacaktır.2.bitireceğini inanıyorum.ben şampiyonlar ligi'nde ise barcelona bu kadro yapısı ile bence final oynayamaz.ancak gelebileceği yer olarak ben çeyrek finali uygun görüyorum. çeyrek finalden daha fazla ileriye gidemeyecektir.diye düşünüyorum. benim barcelona hakkında vereceğim bilgiler bu şekildedir.

0

barcelona futbol kulübü hakkında aslında gerçekten çok başarılı bir takım olduğunu söyleyebiliriz. gerçekten oynadıkları oyun ve performansları mükemmel denecek kadar iyi bir oyun oynadıklarını düşünüyorum ve başarılı bir takım olduklarını söylemek de isterim. çünkü göre biliyoruz ki gerçekten oynadıkları oyun diğer takımlara bakarak ligi'ndeki aradaki fark çok olduğunu düşünüyorum. şu anda barcelona takımı lige pek fazla iyi başlayamazsın da ligde 1 sırada devam ediyor. bu da tabii ki takım için büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum ve gerçekten de başarılı bir performans sergiledikleri anlamına geliyor bana göre. özellikle avrupa maçlarına gerçekten de daha çok başarılı olduklarını söylemek daha doğru olur gibime geliyor. çünkü genel olarak ispanya ligi'ndeki takımların çoğu özellikle de barcelona takımı gördüğüm kadarıyla ligdeki maçlarını o kadar önemsemediklerini görebiliyorum. çünkü genel olarak adamların hedeflerinde genel olarak takım olarak odaklandıkları bir noktada şampiyonlar ligi'ni kazanmak olduklarını görebiliyoruz. şu anda kadrolarına baktığımız zaman barcelona takımı diğer takımlara karşı gerçekten daha da iyi bir kadro bozulmuş durumda ama bazı bölgelerde eksik olduğu için yine de yarı dönem transferinde takıma büyük katkı sağlayacak oyuncular almaları gerektiği tarafındayım ve inşallah da bu şekilde yaptıkları sürece daha da iyi yerlere geleceğine ve bu sene gerçekten de şampiyonlar ligi kupasını tamamen ellerine alacaklarını tahmin ediyorum barcelona takımının. barcelona takımında baktığımız zaman gerçekten statları tamamen full dolu olduğunu görebiliyoruz bütün başlarına gerçekten büyük ilgi görebilen bir takım olduğunu söyleyebiliriz barcelona takımının. ben genel olarak her maçını kaçırmadan izleyebilen bileyim ve gerçekten de görebiliyoruz ki hiçbir şekilde oynadıkları oyun olsun taraftarlar olsun her zaman arkalarında ve muhteşem bir atmosfer ortamında oynuyorlar kendi evindeki maçlar özellikle. oda takımı için tabii ki ek bir avantaj olduğunu düşünüyorum çünkü her zaman böyle bir taraftar arkanızda olduğunuz sürece büyük bir kupaları adım atacağınız anlamına gelir diye düşünüyorum. özellikle şu zamana kadar şampiyonlar ligi'nde büyük zamanda büyük kupalar kaldırmış bir takım olduğunu söylemek doğru olur barcelona takımı için aslında. inşallah daha iyi yerlere gelebileceğini düşünmek istiyorum barcelona takımının ve gerçekten oynadığı oyunla birlikte izleri hala büyülemeye devam eder ve gerçekten de izlemekten hiçbir zaman da vazgeçmeyeceğim takımların başına geleceğini söylemek isterim sizleri. barcelona takımının başındaki teknik adam gerçekten şu ana kadar başarılı bir şekilde ilerlediğini görebiliyorum ve gerektiği yerde gerektiği zamanda önlemler ile aldığı sürece hiçbir şekilde bu takımdan ayrılabileceğini tahmin etmiyorum. çünkü ne zaman sahaya ilk 11i ne zaman iyi olabileceğini ve ne za ve hangi maçta daha çok ihtiyacı olduğunu gibi faktörler gerçekten bir teknik adam için gerçekten çok önemli olduğunu söylemek

0

barcelona takımı gerçekten çok başarılı bir kulüp olduğunu bilmekteyiz. özellikle ligi'nde çok şampiyonluk kazanmış takımlardan biri olarak söylemek mümkün. barcelona takımının kadrosu diğer takımlara bakarak daha kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz. özellikle lionel messi asist ve golleri ile barcelona takımında büyük bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır. avrupa'daki maçlarda genel olarak final oynamaya çalışıyorlar ve genelde de başarılı olduklarını görebiliyoruz. ispanya takımları arasında en büyük taraftar kulübüne sahip olduklarını söyleyebilirim aslında. şu anda ligi'nde büyük bir başarılı şekilde ilerlediğini söyleyebilirim ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inanıyorum.

0

barcelona ispanya’nın en güçlü olan futbol takımlarından biridir. ayrıca karalan ekiplerinden biridir. müzesi tarihi başarılarla doludur. ayrıca sayısız rekorları kıran bir futbol kulübüdür. dünyada söz sahibi bir takımdır.