0

bu sana bağlı bir durum. sen sitede sürekli aktif olursan ve daha uzun cevap yazarsan yüzde yirmi fazla kazançlı sorulara cevap verirsen ve sürekli soru sorarsan yani sürekli aktif olup kazanmaya kendini adapte edersen fazlası ile kazancını alıp fazlası ile kazancını hak edersin.

0

burdan para kazanmak kolay ama niye daha fazlasını istiyorsunki emek vermedikce kazanamazsın burda her soruya yanıt vererek ve 5-6 saat aktif olarak iyi para kazanabilirsin bu site hem sana biseyler öğretiyor ve para veriyor normalde ögrenmek için senin para vermen gerekiyor ben bu sitenin kurucularına birkez daha teşekkür ediyorum. ve sende emek vererek sıralamaya girebilirsin her soruya uzun cevap vermeye çalıs kendi zekanla açıkla iyi günler efenim.

0

sabahtan akşama kadar buradayım ama bir soruya o kadar uzun yazacak bir cevabım olmuyor bende lider tablosuna girmek istiyorum mesela cevap verebildiğim kadar cevap veriyorum uzun olmasa da ama yok olmuyor nasıl lider tablosuna gircem başka da birşey bilmiyorum :(((((((

1

daha fazlası yok sistem neye göre cümleleri, kelimeleri vs. sayıyorsa ona göre değerlendiriyor. çok kazanılacağını düşünmüyorum.

0

daha fazla nasıl kazanç sağlayacağını bileşen valla kendim yaparım eski yazarlardan tiyo almak gerek

0

yani kanka sabahtan akşama girip burada durabilirsin. mesela uzun cevap vermek çok önemli burada uzun cevaplar yazman lazım zaten buraya alıştıktan sonra burayı çözersin ve burayı sevcegine inanıyorum. mantıklı ve uzun cevaplar ver zaten kazançlar bölümüne de devamlı bakma çünkü sen kazançlar bölümüne devamlı baktığın sürece kazancın sana az gelir. şahsen ben öyle yapıyorum hiçbir zaman kazançlar bölümüne bakmıyorum. yatacağım zaman bakıyorum. en azından bugün bu kadar para kazanmıştım diye biliyorum ve genellikle ben de zaten uzun cevaplar vermeye çalışıyorum bazen çok zor oluyor ama bazı sorular saçma olduğundan dolayı o da artık seninle şöyle bir şey yapabilirsin.. kendin sorup ona cevap da verebilirsin. sorumani bu kurala bir şey demiyor zaten bu şekil yaparsan kazanırsın. ☺️☺️

0

daha fazla diye diye ne kazanacaksınız anlamıyorum ki daha fazla anca bu kadar oluyor bende fazla kazanmak isterdim ama emek vermeyince olmuyor bolca sorulara cevap verceksiniz sabahtan akşama kadar burada takilacaksiniz anca o kadar kazanırsınız . kolay gelsin bu arada başarılar :)

0

bol bol soru sorabilirsin ve cok ama cok uzun cevaplar yazabilirsin. ek olarak esini dostunu davet edebilirsin referansdan da gelir elde edebilirsin.