0

her soru başına beş kuruş verirlerse daha fazla kazanç alırız

0

sorulara daha net ve anlamlı cevaplar vererek,siteye arkadaşlarımızı davet edip daha çok kazanç elde edebiliriz

0

kendine referans verdirerek ve beyin pratigi yaparak hem ogrenerek hem bundan zevk alarak azimle daha fazla kazanc saglayabiliriz

0

sorumani sitesinden soru sorarak ve cevap vererek gelir elde ediyoruz . tabi ne kadar uzun cevap o kadar fazla oluyor kazandığımız para . ancak cevapların soruyla ilgili olması gerekiyor uzatmak için sacmalanirsa ödeme yapmadan inceleme oluyor ödeme almada sıkıntı yaşanabilir diye düşünüyorum. bu zamana kadar yaşamadım ama yaşayan kişilere şahit olmuşlugum var .

1

sorumani sitesinde uzun cevap yazar daha fazla kazanç elde edebilirsin tabii ki eğer sorumani sitesi ödeme yaparsa çünkü bir aydır sorumani sitesi artık ödeme yapmıyor ve hiçbir şekilde de yazarlara cevap vermiyor yani kazancın fazla olması için bana göre hiç önemi yoktur çünkü para yatırmadıktan sonra istediğin kadar uzun cevap ver istediğin kadar da para toplasan ödemediği takdirde yani emeğin boşa gittiğini düşünüyorum.

0

sorulara olabildigince uzun cevaplar yazarak kazancini daha hizli ve daha cabuk katlayabilirsin. ama aunu belirtmek istiyorum. 1.5 aydir odemelerimizi alamiyoruz. bunu bilerek sitede yazin derim.

0

burada önemli olan şey bizim sorulara verdiğimiz uzun, güzel, açıklayıcı ve anlamlı cevaplardır. aynı zamanda daha önce cevaplanmamış soruları yanıtlandırmak bizi öne çıkartacaktır. sorulari kazanç miktarini da göz önünde bulundurarak cevapladiğımizda kazanç miktarimiz artacaktır. buraya vakit ayırarak ilk basta gereken 60 soruyu yanitlamak sonra da kendi sorularimizi sorup sorular cevaplamaya devam etmek bize daha fazla kazanç sağlar.