0
0

ülkemizde birçok film büyük bir izlenme rekoru kırarak ekranlarda kalmıştır. bu diziler şunlardır.
1) kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu dizileri: yapımı 2002-2003 sezonunda başlamış ve 10 sezonu aşkın yayında kalmayı başarmıştır.
2)arka sokaklar: bu dizi ise yapımı 2005 yılllarınde başlamış ve yaklaşık 13 sezonun üzerine çıkmış bir dizidir.
3)beni bırakma: kaç bölüm olduğunu bilmiyorum ama bu dizi türkiye'de izlenen dizilerin arasındadır.
4)elif dizisi ise yine çok izlenen bir kanal 7 dizisidir

0

sana bir sır vereceğim, ulan, istanbul, tehlikeli karım, cennet mahallesi, sihirli annem, kadın dizleri bence gelmiş geçmiş en güzel dizilerdir

0

çukur, kadın, gülperi ,çukurova ,kızım çarpışma, arka sokaklar yani benim bunların arasında sadece bir çukur ,kadın, gülperi, kızım dizisini izliyorum. tabi gülperi ve kızım dizisi aynı gün olduğu için onların artık özetlerini falan izliyorum yani tekrarlarını yani bildiğim kadarıyla daha çok seyrediliyor çünkü devamlı günlerinde reyting sonuçlarına bakarım bunlar gerçekten de güzel diziler ve sevilerek izlediğinde de adım gibi eminim reytinglerden de belli oluyor zaten çok izlendi.

1

sevilen türk dizileri derken genel olarak reytinglere göre bakarsak farklı cevaplar verebiliriz. ben kendi seyrettiğim dizilerden bir tek haberdarım.
seyrettiğim sadece iki dizim var biri dün akşam oynadı yani salı geceleri fox televizyonunda oynayan kadın dizisini seyrediyorum. bu sezon ikinci yılı dizinin.
bir de cuma günleri oynayan gülperi dizisini seyrediyorum ama onu dzüenli seyredemiyorum unutuyorum seyretmeyi. geçen cuma seyredemedim. bu diziyi timuçin esen'den dolayı izlemeyi seviyorum. yoksa seyretmezdim.
reytinlere göre değerlendirme yapılırsa da.
salı günlerinin galibi kadın dizisi bunu biliyorum.
çukur, sen anlat karadeniz ve istanbullu gelin de seyredilen dizilerden sanırım. bu dizilerden insanlar çokça bahsediyorlar zira.

0

çukur, kızım, kiralık aşk, yasak elma, bizim hikaye, sihirli annem, selena gibi diziler ülkemizde çok izlenmiştir. kurtlar vadisi ve arka sokaklar'da polisiye ve derin devlet alanında izlenilen silahlı çatışmaların görüldüğü, daha çok erkeklere ve genç delikanlılara hitap eden filmler dizilerdir. türk toplumu dizi izlemeyi çok seviyor. çünkü boşa zaman kaybetmeyi gerçekten çok seven bir milletiz. dizi izlemek yerine daha farklı aktivitelere yönlenebilirler mesela sanat filmi izlenebilir. tiyatroya gidilebilir. eve tv alıp dijitürk almak yerine 1 yılda bir çok kültürel aktivitelere katılabilirler.

0

çukur gibi duruyor her hafta reyting kırıyor ve izleyenleri çok var şuanki em iyi türk dizisine sahip olan çukurdur bence çok kitlesi var ama bu aralar pek izleyesim gelmiyor bana göre bi film en fazla 1. sezon olması lazım 2. sezon artık insanlar ilk başlarda izliyor ve sonrasında merak bile etmiyorlar bu benim düşüncem sizin düşünceniz nasıl bilemem ama bana göre bu tarz dizilerde 2 sezon yada daha fazla olmaması daha iyidir içerde bi zamanlar 1 sezon yaparak zirvede bıraktı ve insanlar daha çok merkata kaldı böyle bence daha iyi oldu gibi geliyor çünkü her filimin tutması zordur en çok başrol olması lazım bi dizide bence benim düşüncem budur.

0

sevilen türk dizileri şu anda çukur dizisi olduğunu söyleyebiliriz. oldukça izleyicisi çok ve yoğun bir şekilde takipçileri devam ediyor izlemeye. çukur dizisi her hafta neredeyse reyting kırdığını görüyoruz. aslında televizyonlardan uzun yıllar kalkmayacak bir dizi. bunun gibi diziler çok başarılı olduğunu tahmin ediyorum.

0

bir zamanlar çukurova söz gülperi arka sokaklar