0

ve profesyonemiyiz degil.... profesyonel miyiz... soru eki ayri... bu sekilde mi profesyonelsin?

0

banlanan yazarlarin olmasi seni basarili ya da profesyonel oldugunu gostermez. surekli bende sorudan gitsem bende banlanmam... sıkıysa cevaplarda aktif olun

1

demek ki sadece çok fazla kazanç sağlamak ve başarılı olunmuyor. sormani ekibi de açık ve net bir şekilde zaten kopya içerik üretilmesinin katı kuralları olduğunu belirtmişti. bunun dışında kesinlikle farklı kaynaklardan yardım alabileceğimizi de söylediler ancak yardım almak demek kendi cümlelerimizle hiçbir şekilde katmadan olduğu gibi bu siteye aktarmak demek değildir. okuduğunu yorumlamak ve kendi düşüncelerini de katmak oldukça önemli bir şey. her yerde olduğu gibi burada da çok fazla hırs sahibi olmak sonucunda kötü sonuçlar doğurabiliyor gördüğümüz üzere.

0

banlanan yazarlar olduğunun farkındayım ama kim olduklarını çözemedim :)
isim versene bir zahmet.
merak ediyorum gerçekten.

2

profesyonel bir yazar değiliz. biz burada biraz olsun kendimizi geliştirmek için ve maddi konuda biraz destek almak için burada bulunuyoruz çoğunlukla.

3

kimmiş banlananlar, neye göre başarılardı sizin için? başarılı olmaları ilk 3 de ya da attım 5 'de olması mıdır bir insanın? neden banlandıkları da belli oluyor böyleyse eğer durum yani.
hem biz yazar değiliz ki; neden yazar diyorsunuz, sıradan insanlarız. para kazanmak için gelip sitede soru cevaplayan kendine has insanlarız.
yazar demek gerçekten bu işi meslek edinmiş kişilere hakaret olur bence.