0

dedikodu genellikle bir kişinin arkasından konuşmak anlamına gelir bu konuşmalar bazen doğru bazen yanlış bazen abartı olabilir

0

dedikodu herkesin yapmıyorum diyip ama kadının da erkeğinde sürekli yaptığı birşey . sana verilen bir sırrı yada anlatılan bir konuyu başkasına anlatmak , yada bir kişinin yüzüne gülüp arkasından konuşmak gibi bir durum . ama yoldan geçen her insana sorun asla yapmam der .kabul etmemiz lazım hepimiz yapıyoruz bu konunun kadını erkeği yok hatta bazı erkekler bu konuda kadınları solluyor bile. dogru bişey mi değil tabiki ama yapmadan da durmuyoruz işte.

0

dedikodu genellikle bir kişinin arkasından konuştuğu farklı şeyler söylediği şeydir. daha çok 2 kişi veya daha fazla kişiyle birlikte yapılan bir dedikodu daha çok meydana geliyor yapılıyor hatta.en çok dedikoduyu zaten kadınlar yapıyor maalesef ki günümüzde.kadınlar dedikodu yapmayı çok seviyorlar artık insanlar belli bir zamanı dedikodu yaparak geçirmektedir. onun yerine bir kitap alıp okusalar bir örgü örseler, çocuğu ile ilgilenseler ondan bin kat daha iyi olacak ama maalesef ki kadınlarımız dedikodu yapmayı daha çok tercih ediyorlar.

0

dedikodu birisinin arkasindan konusmaktir.
yapilmasinda birsey yok.
2 kisi ile bir araya gelip bir baska kisiyi elestirince dedikodu oluyor.:)