0

biriktirmeye çalışıyorum çokda olmasada evet biraz biriktirdim

0

ben biriktirmiyorum. zaten kadinim. ceyizlerimi bile aileme kitliyorum. dugun ev duzme gibi islemler icin parayi nisanlim dusunsun. tabi dugun yapmak istiyorsa sonuclarina katlanacak. yoksa brn normalde "düğün ne yaaa" modundayim. dugunleri sevmem hic. kuzenim evlendi yazin. onq bile gitmedim. o derece sevmem dugunu. anlayin yanii

0

yani ben zaten kendim evliyim şimdi mesela erkeklere de kadınlara da çeyiz parası veriyor. mesela evlenmeden 3 sene önce boyunca yani 3 sene boyunca bankadan para biriktirecek gidecek ziraat bankası'na çeyiz parası hesabı açmak istiyorum. hiçbir şekilde o parayı çekmeden 3 sene boyunca biriktirdiği de devlet de bunun üzerine para veriyor. yani benim zamanımda var mıydı yok muydu bilmiyorum ama yoktu çünkü olsaydı gidip alırdım. yani o hakkı ben kaybettim ama buradaki bekar arkadaşlarımız öyle yapabilir. en azından çeyiz paramızı almış olursunuz erkek kadın farketmez.

0

evlilik için para biriktirmem daha çok erken ve suanda bırıktırmıyorum zaten aileden gelen destekle kendimiz çalısarak bi destek yapabılıcegımızı uygun görüyorum.

0

benim paraya ihtiyacim yok o yuzden de biriktirmiyorum.:) zaten birikmis epey bi var ama evlilik icin degil.:)