0

evet bence kesinlikle yükseltilmeli özellikle cevapların kurullarının biraz daha yükseltilmesini istiyorum. çünkü sorular alanının kazançları yükselirse eminim herkes soru sormaya yüklenecektir ve buda beyin bedava sisteminin devreye girmesi anlamına geliyor ve uzun sürdükçe çokta iyiy olmuyor site boş kalıyor pek kullanan da olmuyor bence bu bakımdan sorulara değilde cevaplara kazanç sistemi getirirse çok daha iyi olurdu. cevapların daha fazla kazanç sağlaması gerektiğini düşünüyorum ve ya 2x kazanç sistemi olabilir müddet buda kafi. uzun süredir olmuyor bildiğim kadarıyla. gerçekten özledik. ve böyle çok zor oluyor kazanç sağlamak belki biraz daha yükseltilebilir

0

kesinlikle yükseltilmeli böyle bir kuruş iki kuruşla olmuyor. en azından 5 kuruş falan alalım. sorulara ne kadar veriyor bilmiyorum ama cevapları uzun tutsak bile on kuruş falan alabiliyoruz on kuruşla yirmi beş lira biriktirmek bile zorken birikim yapmak isteyenler nasıl yapacak.

0

kesinlikle katılıyorum. bence de yükseltilmeli.

0

yani biraz daha yüksek olabilir3 yada 2 kuruş gibi 1 kuruş biraz yoruyor

0

evet yükseltilse tabiki guzel olur bu kuruslar zaten bırikmiyor

0

yükseltilmeli çünkü çok az ben bir ayı geçti yazıyorum daha para alamadım. en azından iki katına çıkarılmalı. bu site parayı nereden buluyor bilmiyorum . o yüzden çok yüklenmek istemiyorum ama cevap başına verdiği ücret gerçekten çok düşük.

0

ben daha yeni başladım açıkçası ne kazanıyorum ne veriyorsunuz bilmiyorum. ama ne kadar çok kazanç o kadar çok yorum demek ben kazanırsam herkes kazanır tavsiye ederim başkalarına ama şu an yeni başlamanın da verdiği acemilikten dolayı kimseye şu uygulama çok iyi bir uygulama denemelisin diyemem belki ilk kazanımı aldıktan sonra çevreme de söylerim onlar da kazanır bende kazanırım herkes mutlu olur

0

bence yükseltilmeli yani en azından ben böyle düşünüyorum

1

evet gerçekten ben de fark ettim sanırım üç veya dört gündür kazançlar baya düştü daha önce verdiğimiz cevapları başına kuruş vermese bile yine 10 satır başına 8 kuruş veriyordu şimdi 10 satır yazsan 3 veya 4 kuruş alıyor bazen bir iki kuruş alıyor gerçekten kazançların bayağı düştüğünü ben de fark ettim demek ki ya sitemin durumu iyi değil ya da çok ödemeler üst üste yaptığı için kazançları düştü onun içinde sitedeki kazançlarda düşmüş olabilir diye düşünüyorum. ama eğer öyle bir şey olsa da yani sitenin durumu düzelene kadar biz de burada elimizden geleni yapmaya çalışacağız tabii ki kazanç düştü diye siteye gelmemezlik etmeyelim ve hatta eskiden daha çok aktif olalım'ki ki site çok kazansın o kazandıkça bizde kazanır.

0

aslında yükseltilse bence çok güzel olur.ama bu şekilde de iyi gibi görünüyor.

0

gercekten artik sorumani yonetimi bu konuda birseyler yapmali. yani cevaplardan kazandigimiz kazanclar gercekten dustu baya... sanirim reklam gelirleri dusuk geldigi icin ve bu kadar kisiye odemelerini yapabilmek icin dusurduklerini dusunuyorum. arkadaslar. siteye girdikce bir kere de olsa reklamlara tiklyalim diyorum. yani girdigimiz sira reklamlara tiklasak... yani bir kere bile tiklasak hepjmiz, gun icinde baya tiklanan reklam olur. yani gun icinde kac kisi giriyor sonucta buraya. boyle yaparsak belki site kazanir. site kazanirsa bizde kazanabiliriz. bence bunu denemektrn zarar cikmaz diye dusunuyorum. ben simdi site icerisindeki bir kki reklama tiklayacagim. birde siteden cikmadan tiklayacsgim. bakalim birseyler degistirebilecek miyiz.

0

bilmiyoruk site yönetimi bunun hakkında birşey yapmalı bence artık sinirlenmeye başladım.2x etkinliğini kaçırdım şu anda kazancım en alt seviyede uğraş uğraş kaç gündür 25 tlye ulaşamadım.bence ,site yönetimi bunun hakkında bir şey yapmalı ve daha çok kazandırmalar diye düşünüyorum çünkü kaç satır yazarsanız yazın bir kuruş kuruş veriyor altın sorulara da yazsanız aynı şekilde daha az veriyor bilmiyorumki ne olacak 2x kazanç etkinliği olmasa da ne yaparız artık diye düşünüyorum.

1

artık ciddi bir zam ve kalıcı bir çözüm bulunmalı kazançlara. iki kat kazanç güzel ama hem kısa sürüyor hemde yeterli değil kanaatimce. o yüzden artık bir zam yapılmalı. beklentiler yeni yılda olur yönündeydi ama iki ay bitti bu konuda bir gelişme yok. umarım önümüzdeki günlerde bir çözüm bulunur ve yönetim isteklere cevap verir.

0

aslinda cevaplarin kazanclari yukseltilse iyi olur. suan iki kati kazanc etkinliginde kazandığımız cevap paralarini, sitenin ilk gunlerinde sitede ne bir yarisma ne iki kati kazanc etkinligi yokken de kazanabiliyorduk. crvap kazanclarinin o yuzden arttirilmasini isterim tabiki.. yani en azindan sitedeki aktifligi biraz olsun arttiracsgi kanaatindeyim cvaplardaki kaznaclarin artmasi. hem daha fazla uye varken bunu bir degerlendirmeleri lazim. cunku biz ilk zamanlarda siteden hic cikmazken simdi belli zamanlarda giriyoruz. limite ulastiktan sonra cekeriz. hic olmamasindan iyidir modundayiz cunku. ama crvaplardaki kazanclar artarsa sadece biz drgil cogu uye kazanc oranlari artti deyip 25 tl limite ulasmaya, odeme talebi olusturmaya çalışacaktır. bu da sitenin kazanmasi demek.

0

yalniz cevap badina su kadsr kurus alirsin diyemiyoruz. cevap uzunluguna gore degisiyor. en az 1 kurus kazanirsin cevaplardan. ve her bir satir icin 1 kurus lazanirsin. yani 20 satir yaz 20 kurus kazan. ve suanda da sitede iki kati kazanc etkinligi var cevaplarda. ne kadsr uzun yazarsan iki kati seklinde kazanc hanene yansiyor, daha fazla kazanma şansin var cevaplarda. ;) gerci cogu arkadas sadece soru soruyor ama crvaplarin kazancini gormuyor. :)