0

temizlik malzemeleri kullanmak çok kötüdür.

0

evet temizlik malzemeleri kullanmak gerçekten çok zararlı insan vücuduna. içinde çeşitli kimyasal maddelerde olduğu için insanın soluk alıp vermesini ve karaciğer değerini zarar vermesini sağlıyor daha çok.ben de çok kullanırım temizlik malzemelerini özellikle de çamaşır suyunu. çamaşır suyu hem ellerimizi hem de soluk alıp vermemizi gerçekten çok zorlaştırıyor.tabii ki de birçok temizlik malzemesi içinde kimyasal maddeler bulunduğu için çok zararlı ve tehlikeli. o yüzden dikkatli bir şekilde kullanmak gerekir bir sürekli her gün kullanmamak gerekir bu malzemeleri.

1

temizlik malzemeleri, temizlikte kullanılan ve çoğu kimyasal içerikli ürünlerdir, her temizlik yapanın mutlaka bir şekilde bu kimyasal içeriklere sahip ürünleri kullandığını düşünürsek, bunların seçiminde kesinlikle dikkatli olmamız gerekir. ucuz temizlik ürünlerinin içeriklerinin petrol artıklarından olduğunu artık herkes biliyor. önemli olan pahalı olmasa da bilinen markaların ürünlerin tercih edip, kalitesinin iyi olduğunu düşünerek biraz daha rahat olabilmektir.
misal domestos çamaşır suyu, belki çok kişiye pahalı gelebilir, fiyatına 10 liraya yakın verebilirsiniz, diğer yandan sıradan ürünlere belki 2 kusur vereceksiniz. fiyat açısından karşılaştırdığınızda şöyle de düşünebilirsiniz. ucuzunu alayım. buna 10 lira verene kadar 5 tane daha alırım mantığı ile düşünebilirsiniz. ama unutmayın ki; sağlık parayla satın alınamıyor. ucuz her türlü deterjanın havaya saldığı ve sizlerin soluduğunuz hava ile eşyalarınız ile temas eden bu kimyasalların eşyalarınızda ufak birikimler bırakacağı ve bunun cildinize temas etmesi ile kansere davetiye çıkardığınızı unutmayın derim.

0

ya sonuçta temizlik malzemeleri içindeki kimyasallar var tabii ki de zararlı yani ama gene de mecburen kullanıyoruz .çünkü temizlik imandan gelir ben şahsen temizlik malzemesi kullanmadan hiçbir şekilde temizlik yapamam benim için önemli yani onun için kullanırken dikkat etmek lazım yoksa bizlerde zararlı karşılaşabiliriz.

0

temizlik malzemeleri kullanmak tehlikelidir. özellikle kimyasal madde içeren ürünler tehlike saçıyor.

0

temizlik malzemelerini kullanmak çok tehlikelidir. çünkü böyle biliyoruz ki içlerinde hep kimyasal madde olduğu için çok dikkat edilmesi gerekiyor. özellikle ev hanımları temizlik sırasında bunları çok kullanıyor. aslında yapılması gereken temizlik sırasında eldiven kullanmak biraz olsun elimize temas etmemesi için çok önemlidir. ne kadar eldiven takılsa da kokusu gerçekten çok kötü ve sağlığımız açısından bizi ilerleyen zamanda kötü durumlara sokabilir. temizlik malzemelerini kullandıktan sonra ellerimizi bol sabun ile yıkamamız gerekir. kimyasal olan bu temizlik malzemeleri kullanırken çok dikkatli olunmalıdır. bazı insanlar temizlik malzemesi kullanırken hiçbir şekilde ne eldiven ne de maske kullanıyor. bunun bir hata olduğunu görüyoruz. sağlığımız açısından çok kötü durumlara bizleri sürükleyebilir. özellikle temizlik malzemesi kullandıktan sonra havalandırmamız gerekiyor odaların içini. çünkü odalarda havalandırma yapılmazsa o havayı sürekli içimize alırız.