0

eğer karşımdaki insana değer vermiyorsam ve onunla tartışmaya bile tahmmülüm yoksa,konunun uzaması yüzünden canım sıkılacaksa ağzı sussun diye özür dilerim

0

valla birkaç defa sırf dengesiz insanlarla tartışmamak adına özür dilediğim olmuştur. tamam kardesim sen haklısın.uzatma artık,özür diliyorum tamam.mümkünse hiç bir şekilde birdaha karsilasmalim.dedigim oldu.baska türlü baş edemedim.hatasi konusunda ısrarla inat edip, susmuyor. yani son çare olarak, kurtulmak için hatam olmadığı hâlde özür dilediğim olmuştur.

0

hataliysam dilerim. ama hatam yoksa inatçı bir insanım da hayatta dilemem. zorda kalsam da benden özür dileyip gönlümü almadan da muhattap olmam . zaten kolay affeden bir insanım gönlümü almak isteyen hemen alır ama önemli olan karşı taraf hatasını kabul edip kendi gelmeli bana .

0

hatalı olduğum bir konu ise tabii ki de özür dilemeyi tercih ederim. çünkü özür dilemek aslında bir erdemlik olarak da söyleyebilirim.

1

biri ile tartışmışsam ve hata bende değilse neden özür dileyeceğim ki? asla dilemem. ama ben haksız isem kesinlikle özür dilerim. utanmam ve çekinmem, benden ufak biri olsa bile çocuğum bile olsa özür dilerim. özür dilemek erdemliktir. ama haklıysam dediğim gibi özür dilemem.

0

hayir tabi ki,hataliysam ozur dilerim ama.