0

yani ben zaten apartmanda oturuyorum bahçeli müstakil evde oturmadığım için tavuk beklemiyorum. zaten ben besleyemem eğer evin müstakil bir ev olsaydı eşim tavuk falan beslerdi. yani ben de şöyle bir şey var. ben tavuk hastasıyım 24 yaşındayım ve 24 senedir de yani çocukluğumdan beri tavuk yiyorum. annem bile her zaman anlatır. ben daha çok küçükken tavuk yemeye başlamışım bazen korkuyorlarmış boğazında kalır diye ama dediğim gibi ben tavuğu bence besleyemem yerim gibime geliyor. çünkü ben de böyle canlı tavuk hastalığı var.. canlı tavuk olacak keseceksin besmele çekip yiyeceksin. yani çok seviyorum gerçekten bir de suyuna pilav yapacaksin.

0

evet besliyoruz ve oldukçada tavuklarla ben uğraşıyorum ve oldukçada güzel ve sen ne kadar tavukla uğraşırsan tavukta sana o kadar yumurta verir çiftlik bakımından çok iyi birşey kımı ınsan böyle yaparak geçimini sağlıyor benım arkadasımın ailesi köyde tavuk beslıyorlar ve yaklaşık bir 300 tane tavukları olduklarını söyledi ve tavuklar ne kadar yumurtladıkça o kadar para kazanıyorlar çok güzel birşey bu geçimini hayvan sayesınde allah ın sessiz bir kulu sayesınde geçınıyorlar ve oldukçada yüksek bir miktarda kazanıyorlar gerçekten güzel bizde sadece 3 tane tavuk var ve haftada 1 yumurtluyorlar hergun görmek pek mümkün olmuyor ama idare ediıyoruz işte hayvan sevgisi ne yapıcan hayvanları seviyorum onlara bakmayıda çok seviyorum gerçekten muhteşem bir duygu denilebilir.

0

şu anda tavuk besleyemiyoruz .eskiden köyde annemler beslerdi yumurtası ne güzel olurdu tam organik yumurta. evin bahçesinde yemlenirler ve etleri de çok güzel olurdu.