0

bebekler annelerini emerlerken genellikle ağızlarını memeye tam olarak yapıştırmadiklari için ağızlarından sütle birlikte bir miktar havada girer bu hava bebeklerde gaz oluşmasına neden olur bebeklerde ki bu gaz eğer çıkarılmazsa bebekte uyku problemlerine neden olur. bebekte gaz oluşması bebeğe sancı yaparak zarar verir. bebeklerde oluşan ateş ve bebekteki herhangi bir sorun bebeğin uyku problemi y olur ya da bebekte kabızlık ishal durumlarında da bebek yine uyku problemi yaşar. bebekte uyku problemi oluşturan başlıca nedenler bunlardır. bebeklerin kollarında, ellerinde ya da bacaklarında herhangi bir çıkık olduğu zaman da bebegi uyku tutmaz .bebeğin altı ıslak olduğu zamanlarda veyahut acıktığı zamanda da bebekte uyku tutmamasi sorunlari ortaya çıkar.

0

bebekler bir yerleri ağrıdığında karınları acıktığında uyku problemi olur.bazende huzursuz olduklarında anne kokusu almazlarsa uyku problemi yaşarlar.birde en çok görülen gaz problemi vardır bebeklerde bu da uyku sorunu demektir

0

yenidoğan bebekler yeni dünyalarına adapte olamazlar bu yüzden uyku problemi yaşarlar.bazi bebeklerde de gaz cikaramama dış çıkarma gibi sorunlar uyku problemi yaratır.