0

mutluluk insanin icindedir evet.bakis acisida onemlidir camda ki kiri gorerek mutsuz olabilir yada disarida ki cicekleri gorup mutlu olabilirsiniz bakis acisi..

0

evet mutluluk insanın kendi içindedir. birine ya da bir şeylere bağlı olan şeyin adı mutluluk olamaz. ya da bunlar geçici mutluluklar olur. çğnkğ bşrşnş kaybedebilir acı çekebilir onun için üzülürsünüz ancak bir süre sonra herkes gibi yaşamaya devam edersiniz. hayat7nıza kaldığınız yerden verdiğiniz mücadeleler ile tutunmaya devam edersiniz. bu durumda mutluluk birine bağlı bir şey olmuyor. mutluluk ancak kendi içimiz de oluyor. kendi içimizdeki huzur olaylara olan bakış açımız bunlar bize mutluluğun formülünü veriyor belki de. çünkü mutlu olmayı ancak biz başarabiliriz.

0

mutluluk insanın içinde başlar psikolojik olarak rahat ise huzurlu kendinden emin ise pozitif olur etrafındaki insanlara mutluluk saçar onları pozitif düşündürür bir insan eğer mutlu ise etrafındaki bütün insanlar da mutlu etmesini bilir

0

mutluluk insanın önceden içinde olan bir duyguydu. şimdi ise yasam kalitenizle paraler bir durum. yani mutluluk cebinizdekiyle dpgru orantılı. evine ekmek götürmekte zorlanan bir insan nasıl mutlu olsun ve içindeki mutlulugu cocuklarına ve ailesine nasıl yasatsın. cocukları birşey istediği zaman nasıl alsın. mutluluk an itibariyle paradadır. paran varda akafan rahat olur kafası rahat olan adam ota boka mutlu olur. ama cebinde parası olmayan adam surdan suraya gşidemiyor nasıl mutlu olsun su içemez ya parası yoksa ekmek alamaz. o yüzden ben paranın aynı zamanda mutluluk getirdiğine inananlardanım.

0

mutluluk insanın içinde başlar kişi mutluysa etrafındaki insanlarda mutludur.kendimizle barışık olduktan sonra mutluyuzdur,iyilik yaptıkça etrafda mutlu insanlar çoğalacaktır.

0

bence mutluluk insanın doğasındadır. insanı mutlu eden şey ise çevredir.

0

bu yarı yarıyadır yarısı insanın içinde yarısı da yaşadığı olaylara bağlıdır

0

mutluluk insanın tabiki de içindedir. çünkü insan mutlu olmak isterse mutlu olur mutlu olmak istemezse elinden gelen her şeyi yapar mutsuzluğu için mesela karşı cinse karşı sürekli tartışma çıkartırsan durduk yere tersler sen kırıcı konuşursan ya da kötü. bu normal arkadaş için de geçerli.mutsuz olursun ama onun mutlu etmeyi denersen ya da mutlu olacağı sözler söylersen o da sana söyler ve aşkiniz daha çok artar. o yüzden mutluluk insanın kendi içinde kendi yarattığı bir şeydir. mesela birisine ya da sevgilinize seni seviyorum dediğinizde o da size seni seviyorum kelimesini söyler ve mutlu olursunuz ama onu tersleyip ya da seni asla sevmiyorum gibi kelimeler kullanırsanız. o da size aynı şeyleri söyler sizde mutsuz olursunuz.bu sadece ilişkilerde de değil.mesela sabah uyandığınızda dünyaya pozitif bakarsanız.mutlu uyanırsanız mutlu olursunuz. ama yok kötü uyanırsanız ya da kötü bakarsanız mutsuz olursunuz her şey insanın kendini ile alakalı bir durum sürekli kötü şeyler düşünürseniz kötü olur ve mutsuz olursunuz iyi şeyler düşünürseniz iyi olur ve mutlu olursunuz.

0

mutluluk insanın içindedir tabiki. o mutluluk ortamını insan kendine yaratır. kendini üzen de mutlu edende insandır aslında. küçük şeylerle mutlu olmalı bazen hayata inat mutlu gözükmeliyiz bence. kendi kendini mutsuz eden insanda var tabiki durup dururken olay çıkartıp aksiyon yaratmak amacıyla sonunda kendi mutsuz olanda oluyor ama onun iç dünyası ne durumdaki öyle birşey yapıyor bilemeyiz. mutlu olmak için öncelikle kendimizi sevmeliyiz insanları sevmeliyiz ki mutlu olalım . evet herkesin sıkıntısı var herkes zorluklar yaşıyor ama bu bizim mutsuz olacağımiz anlamına gelmiyor mutsuz olsak ne değişiyor hiç birşey o yüzden inadına mutlu olmak her zaman benim tercihimdir.

1

mutluluk kesinlikle insanın içinde olan bir ruh halidir. eğer bir insan mutlu olmak istiyorsan içten bir şekilde çaba gösterir. kaostan beslenmek kendine yapay mutsuzluklar yaratmaz. hayattan keyif almaya bakar her şeyi kafasına çok fazla takmamaya çalışır. küçük olayları büyütmek yerine çözüm odaklı davranışlar sergiler , kötü olayları bastırmaya ve unutmaya çalışır. ya bir insan gerçekten mutlu olmak istiyorsa bunun için çaba gösterir.ancak hiçbir zaman mutlu olamayacağını düşünen insanlar ne yaparsanız yapın mutlu olmazlar onları mutlu etmek oldukça zordur. çünkü içlerinde her zaman bir huzursuzluk vardır. kendilerine belki de mutlu olmayı bile yakıştıramıyorlar. o yüzden mutluluk ilk önce kişinin beyninde ve kalbinde başlayan bir şeydir. çok büyük hayaller kurmayan, elinde olan şeylerle yetinmeyi bilen ve küçük şeylerle mutlu olan insanlar her durumda hayattan keyif almaya başarılar ve mutlu bir hayat sürerler. o yüzden mutlu olmak için öncelikle kendi iç dünyamızdaki sorunları çözmekle işe başlamalıyız. bunu hallettiniz zaman gerçekten mutlu olmak çok daha kolay bir hâl alacaktır. hayatımızdaki olumsuzlukları değil her zaman olumlu olan şeyleri odaklanırsak eğer yaşamak ve mutlu olmak için de sebepleriniz açık bir şekilde görmüş oluruz. her zaman elimizde olan şeyler için şükretmeliyiz. çünkü benim görmezden geldiğimiz şeyler bir başkasının hayalleri olabilir. kendi hayatımıza adapte olmalı ve başkalarının hayatlarına özenmemeliyiz. eğer özeniyor sakta o hayatlara sahip olmak ve mutlu olmak için bir yerlerden başlamalıyız. çünkü hiç kimse oturup bekleyerek mutlu olamaz.

1

her insan mulu olmak ister. bu yüzden mutluluk insanın içinde her zaman vardır. sadece ilgi ve alakaya göre ortaya çıkmaktadır.