0

cevabını bilmediğiniz sorulara yorum yapmak çok mu güzel?

seviyeyi düşürüyorsunuz!!!!

8 cevap
0

ben mumkun oldugunca oncelikle bildigim sorulara gidiyorum. bilmedigim soru varsa crvabini arastirip yaziyorum. ama bazi sorular var ki hic girip de crvap yazasim gelmiyor malesef. memsela gecenlerde kac tane futbolcu sorudu cevapladim. hic alakam olmayan sorular. futbolla ilgilenmedigim icin ne sıkıcı geldiler ban. masallah birisi de sormuş da sormus, sormus da sormuş... beyin bedava kalksin diye cevaplayayim dedim su kisinin sorularini ama bir kadin olarak oyle bri sıktı ki beni, anlatamam. onun sorularina cevap yazmayi biraktim acikcasi. her bilgi sorusuna gitmiyorum artik. sitede onca erkek var ama hicbiri de yazmamis ne yazik ki. iste 3-5 kisi kaldik cevap yazan.

0

sen daha yeni doğan bebek niye uyutulmaz onu bile bilmiyorsun yani bilgi sorularından rahatsız olman çok normal

0

sana sadece sorularımdan uzak dur yazdım o saniyeden beri ahlaksız üslupla çemkiren kaliteni ortaya koyan sensin
bende istediğim yerde konuşurum sana mı soracaktım?
uzak dur yazmışsin onca lafı ben uzak dur dedim diye etmedin mi sen bu ne çelişki?
sitelerde istediğim gibi gezerim yasak mı var burasi senin babanın malı mı gizli olsa aynı nickle gezmem zaten:))
komik gerçekten

-1

burada çok konuşma tamam mı böyle saçma saçma hareketlerin var bana özelden yazıp da mesaj atma tamam mı evet bilmediğim sorulara cevap veriyorum bu seni ilgilendirmez eğer beğenmiyorsan gidebilirsin o da seni tutan yok hem bu sitede hem de diğer sinir takılıyorsun senin nerede takıldıklarını ben gayet çok iyi biliyorum yarışma var diye şu an buradasın ama diğer yerde yarışma olduğunda tekrar oraya gidiyorsun o zaman git diğer sistemde takım buradan uzak dur tamam mı senin gibi insanın yüzünde ben banlanmak istemem bir daha söylüyorum bana özelden mesaj atma tamam mı kardeşim atma.

0

saygısız cevap veriyorlar asagilar nitelikte mesela şahıs soruyu anlamıyor bile ama saçma cevap veriyor ben bilmediğim soruya araştırıp cevap veriyorum öyle bu soru saçma anlamı yok filan şeklinde değil yani emek biraz tek tek araştırıp bulup tek tek giriyoruz kelimeleri
evet bi de anlamsız kelime ve harfler sürüsü girerek para kazanan arkadaşlar var emek hırsızı onlar umarım yönetim bunları görür
bilgi alışverişi amaçlı site çöp yolunda ilerliyor bu gereksiz yorumlar yüzünden
yüzde doksan bilgi kaynaklı soru soruyor cevap istiyorum saçma yorumlar haliyle canımı sıkıyor.

1

birde klavyenin bir sürü tuşuna basarak cevap süsü verenler türedi bende onlara çok sinir oluyorum. açıkçası gördüğüm yerde de mutlaka şikayet ediyorum. üç beş kuruş para için bu kadar da seviyesizlesilmez ayıp.

0

cevabını bilmediğimiz sorulara cevap varıyoruzdur belki evet ama siz vermiyor musunuz cevap ?

0

valla ben oyle birsey yapmiyorum,yani bildigim sorulara bilgim kadar cevap veriyorum.
bilmedigim sorulari ise zaten cevaplamiyorum..