0

malesef veremem ben çok şey de seçiciyim zaten değişik tatda yemek çay su fark etmiyor damağımda uymuyorsa olmaz

0

tükettiğim bir çok şey ev yemeği ve geneli de sebze.o yüzden rahatlıkla ödün verebilirim.ispanak , brokoli, karnıbahar kabak ,patlıcan gibi bir çok sebzeyi seviyorum. zaten evde olduğum için daha çok, sağlıklı besleniyorum.

0

valla insanlar ya farkında değil ya da işlerine öyle geliyor bilemem ama organik beslenmenin gayet lezzetli olduğunu kimse itiraf edemiyor. zaten sağlığınız için faydalı besinler tükettiğinizde damak tadınızdan ödün vermemiş oluyorsunuz demek istiyorum. örneğin şeker tüketmemek için yıllardır ıhlamuru bal ile karıştırıp tüketiyorum ben. hem çay içip boş yere nikotin ve şeker almamış oluyorum hem de dişlerimi sarartmasını önlemiş oluyorum. aynı zamanda yemek sonrası demir emilimi için de zarar verdiğinden bunların hepsinin önüne geçiyorum. ve ıhlamurun kendi tadi ayrı balla birlikte tadı ayrı güzel oluyor. demek istediğim bu devede kulak bir örnektir. gümlük tükettiğimiz her şeyin içinden yaģı tuzu limonu aşırı baharatı vs eksilttiğimizde hem sağlik açısında önemli bir adım atmış oluyor ve kendimize iyilik ediyoruz, hem de besinlerin kendi tadını alma imkanımız doğuyor. kısacası her şeyin tadını ayrı ayrı almak varken neden yediklerimizin hepsini limon veya tuza bulayalım ki? sağlıklı sade ve organik beslenmek zaten inanılmaz lezizdir benim için.

0

hayır vermem benim canım ne istiyorsa ondan yemeliyim.

0

damak tadından odun vermem neyi seversem onu yerim

0

tabi ki sağlıklı besleniyorum. organik ürünler yiyiyorum. kendi çiftliğimizin organik ürünlerinden yemekteyim. tamamen doğal, kendi çiftliğimin ürünleri. 1000 koyun, 300 inek, 100 keçi, 25 manda bulunmaktadır çiftliğimde ve hepsi doğal yayılmaktadır. ayrıca 150 arı kovanım var. hiçbir katkı kullanmıyorum. ürünlerimi genelde yurtdışına ve işadamlarına veriyorum. isteyen varsa görüşebiliriz.
yayık tereyağı (inek, koyun, keçi ve manda),
manda, inek, keçi ve koyun sütü ve yoğurdu,
keçi, koyun ve inek peyniri,
doğal karakovan binbirçiçek ve çam balı

0

her sağlıklı besinin tadı kötü değildir ki. brokoli en basitinden çok severim hergün olsa yerim. sağlıklı şeylerin tadi kötüdür algısını yıkmak lazım bence. ben hiçbir yemeği seçmem. kabuklu deniz canlısı yemedim belki yesem lükse kaçmasa onu da sevicem ama imkan bu kadar elde ne varsa onunla yetiniyoruz. sağlıklı yiyecekleri yerken insan daha rahat hissediyor hem doğal organik olanı tercih ettiğin için hem de ne kadar yersem bana zararsı olmaz düşüncesi oluyor bence bu çok güzel bir his.

0

kesinlikle sağlıklı beslenmek için damak tadımdan ödün vermem

0

herşeyin tadına bakarım yemek yemek önemli tabi sağlığıma zarar veren şeyleri az tüketici hazır gıdaları

0

ben asla ama asla vermem her türlü yağlı şekerli şeyi yerim çünkü 50 kiloyum ve asla üstüne çıkmıyorum. dilediğimi yiyorum yemek yemek dünyanın en güzel olayı bence sadeece yemeye üşenmesem dünyaları yiyecem biri bana hazırlayıp getirirse dünyanın en mutlu insanı olabiliirim siz her halinizle güzelsin yiyin ya boşverin diyeti miyeti gömülün yemeklere oh be bak acıktım yine yiyin arkadaşlar can boğazdan gelir

0

her ne kadar ödün vermek gereksede ben vermem. bunun nedeni bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz. eger istediğimiz şeyleri simdi yapmayacaksak ne zaman yapacagız?
ben zevklerimden asla ödün vermem bu sadece besin amaclı diğil, hiç bir konusa ödün vermem zevklerimden. sizede bunu tavsiye ederim.

0

bu hayatta sağlıktan daha önemli olan ne vardır ki? mutlaka sağlık için damak tadından vazgeçilmelidir. lakin tamamen mi vazgeçilmeli? tabii ki de hayır. ara sıra kaçamak yapmak ama yerinde ve sınırında olmak kaydıyla olabilir.

0

istesem de yapamadığım şey ... az tuzlu hiç bir yemeği yiyemiyorum

0

veririm ama bi müddet sonra salarım damak tadı önemli dur.

0

damak tadımdan ödün vermediğim için şuan kilolu bir insanım ama şuan ödün ver deseler yine vermem can boğazdan gelir yiyin..

0

vermem can boğazdan gelir yiyin