0

2016 senesinde kyk yurduna kaydoldum, bu seneye kadar maden suyundan nefret eden ben, maden suyundan başka içecekleri devletin bana verdiği yemek hakkı için kullandırtmayan yurt yemekhanesi yüzünden içmeye başladım, allah belasını versin ne tadı var ne tuzu, ne şekeri böyle bir şeyi içmek sadece yemek sonrası insanı rahatlatıyor, geri kalanı gerçekten gereksiz, rahatlamak dışında hiçbir işe yaramayan bir içecek olduğu için maden suyu içmeyi sevmiyorum

0

çok gerekli olduğunu bilmeme rağmen bi alışamadım.ama limon ve tuz ile arada içiyorum.

0

açıkcası tadını pek beğenmiyorum ama içilmesi gerekir

0

maden suyunu seviyorum.tadı önceden biraz değişik gelirdi ama insan zamanla tadına alışıyor sanırım.bir de çok fazla yararı varmış.
sindirim problemine, kemiklere çok iyi geliyormuş.

0

hayır hiç maden suyu içemiyorum bunun nedeni galiba asitli içecekler içemememden dolayı olabilir.bu yüzden maden suyu içmeyi sevmiyorum.

0

valla tam benlik soru. bayilirim maden suyuna. ozellikle tatlilarla cok iyi gidiyor. ben tatlinin yaninda kola falan icmem hep maden suyu icerim. kemik gelisimi ve metabolizma hizlandirma acisindan cok faydalidir maden suyu..

0

maden suyu içmeyi seviyorum hatta kendim tatlandırmayı seviyorum yaz aylarında çok iyi oluyor.

0

özellikle yemeklerden sonra gerçekten çok yararlı olduğunu söyleyebilirim. bazen insanlar gün içerisinde oldukça tüketiyor ve yararını gördüklerini söylüyorlardı. bu yüzden ben özellikle yemeklerden sonra daha çok dikkat etmeye çalışıyorum maden suyunu. tabii ki bazı kişiler ağzına dahi almıyor. bazen rahatsızlandığı mızda karnımızın şiş olduğunu görüyoruz ve maden suyunun ne kadar etkili bir şekilde o şişkinliğini aldığını gördüm. tadı ne kadar kötü olsa da çok faydalı olduğunu hepimiz biliyoruz.