0

meyve suyu severim. özellikle portakal suyuna bayılıyorum. içinde nar ve havuç da olunca güzel oluyor. elma suyunu da severim.

0

soğuk vişneli favorimdir, bide şeftalide güzel.

0

meyve suyu içmeyi seviyorum, fakat hazır olarak değil de kendim yaptığım ev yapımı meyve sularını seviyorum. doğal ve organik gıdaların yerini hiçbir şey tutmuyor çünkü. meyve sularının yapım aşamasını izlediğimden beri asla ama asla tercih etmiyorum. dalından toplanan meyveler asla taze ve organik değil. çünkü dalından toplanmıyor, yere düşenler toplanıyor ve yarısı çürük. ayrıca farelerin kemirdiği kısımlardan söz etmek bile istemiyorum. meyveler kasaya konuyor ve meyve suyu olmak üzere fabrikalara gönderiliyor. her marka böyle mi bilmiyorum ama genelinin öyle olduğunu düşünüyorum o günden beri. bu nedenle çokta sağlıklı bulmuyorum. zaten içerisindeki pektin ve koruyucular size faydadan çok zarar veriyor. bu nedenle evde portakal, nar, elma, havuç sularınızı kendinizin yapması taraftarıyım.

0

meyve suyunu çok severim hatta içeceklerin hepsini çok severim meyve suyu kola gazoz hepsini çok severim insanlar çok yorulunca direk içecek içmeye koşarız direk dolaba atarız kendimizi ama meyve suyuyla ilgili biseyker daha duydum hatta birgün kaysi işine gittik bu kayısı işinde kaysilari o kadar kötü yerlerde yapıyorlardı ki biraz meyve sularından tiksindik ama yinede yaz aylarında çok çok fazla içeriz hemen kendimizi cafeye atıp biraz soğuk bişeyler içelim o da zaten genelde meyve suyu olurdu çok severim zaten meyve suyunu

0

çok severim bende portakal suyu fetişti var, dimesin portakal suyunu alıp sabahlara kadar içebilirim

0

meyveyi kendim sıkıp suyunu içersem çok daha sağlıklı.bu yüzden evet seviyorum.daha çok portakal, elma ve nar suyunu karışık olarak içmek güzel oluyor.

0

bayılırım özellikle elma ve şeftali suyuna çok severim ben. ama en çok elma suyunu hiçbir şeye değişmem. hem vitamini fazla sağılıklı hem tadı güzel özellikle yaz aylarında elma suyu çok iyi oluyor.

0

evet çok severim. en çok kayısi suyu içmeyi severim.

0

hazır meyve sularını almıyorum çok sağlıksız evde kendimiz kuru meyveleri kaynatıp yapıyoruz daha doğal

0

seviyorum. yalniz paket meyve suyu icmemeye dikkat ediyorum. icinde pis posali birseyler cikmis. bir kac kisiden duymustum. ondan sonra midem bulandi. genelde hafta sonu pazardan 5 kilo portakal 3 kilo greyfurt alip suyunu sıkar eşim onu iceriz c vitamini kış ayinda bol bol almali. hem paketlere gore daha lezzetli. nasil yapildigi da gorunur oldugu için icimiz rahat tuketiyoruz.

0

diğer içeceklere göre en çok tavsiye ettiklerim arasında genelde evde sıkarak çokça içerim. bazende kutu içerisinde hazır olarak satılanlarda tüketiyorum.

0

kutu dekiler sevmiyorum doğal olarak kendi yaptığımı severek içiyorum

0

meyve suyu hazır içmeyi sevmem ama mevsimine göre hazır sıkılmışını severim içinde katkı maddeleri filan oluyor o yüzden tercih etmiyorum

0

evet tabi ki de sık sık meyve suyu sıkar ailecek içeriz

0

evet tabi ki de sık sık meyve suyu sıkar ailecek içeriz

0

evet sık sık meyve suyu sıkar ailecek içeriz

0

evet sık sık meyve suyu sıkar ailecek içeriz

0

sabah kahvaltılarda olsun zararlı olmalarına rağmen içmeyi seviyorum simit poğaça yanında gerçekten güzel gidiyor ama evde sıkılmışları tercih etseniz daha iyi tabi ki

0

evet meyve suyu içmeyi tabii ki de seviyorum hatta yurtta her gün yemeğimin yanına bir tane meyve suyu alıyorum. ama tabii ki her şeye zam geldiği için ona da zam geldi .eskiden meyve suyu muz 1 tl idi şimdi oldu 1.25 param yeterse almaya çalışıyorum artık. ama yine de hala çok seviyorum meyve suyu güzel ve faydalı bir içecektir çürük meyvelerden yapılmadığı sürece.

0

evet meyve suyu bağısıklik sistemini güçlendirir avrica içindeki proteinler ve karbonhidratlar sayesinde çok faydalidir