0

aşk hayatım iki buçuk yıldır güzel gidiyordu takı geçen hafta perşembeye kadar. erkek arkadaşımın telefonunda geçen hafta pubg oyunu olduğunu gördüm. bu pubg oyununu hemen hemen herkes biliyordur. dünya çapında oynanılan herkesin bildiği kız erkek hemen hemen herkesin oynadığı bir internet oyunudur. bu oyunda kamera açma sesli sohbet ve mesajlaşma olmaktadır. daha önce buna benzer bir oyunda sevgilim beni aldattığı için sevgilime olan inancımı kaybettim. o yüzden telefonunda bu oyunu gördüğüm için ondan ayrılmak istediğimi söyledim. tartıştık ve ayrıldık. bana aldığı her şeyi çöpe attım. takmış olduğumuz yüzüğü kırdım. 6 yıllık ilişki bitti. kendimi çok aldatılmış ben kötü hissediyorum. artık insanlara olan inancımı neredeyse kaybetmiş bulunmaktayım. oysa ben onu aldatacak hiçbir şey yapmadım. bazı insanlara çok sadık olursun da değerini bilmezler sanırım bu da öyle bir durum. bazen bazı şeylerin en güzel yerinde bitmesi gerekir. daha fazla kırmadan ve yıpratma dan. paraları aşk hayatım kötü gidiyor .her şerde bir hayır olduğunu düşünüyorum.

0

harika. 8 yılımı dolu dolu geçirdiğim beyle bu yaz evlendim ve çok mutluyumm. allah herkese sevdiğine kavuşmayı nasip etsin.

0

benimki bulutların üstünden inip hatta yere cakilmak gibi birşey oldu ilk kez aşık olduğum insanı bugün kaybetmiş bulunuyorum o benim herseyim olmuştu bir yıl 1 aylık ilişki suanda cop oldu oylece atıldı gitti yani böyle bitsin istemezdim her hayalimde o vardı onunla birlikte kuracağım yuvanin hayali vardı. demekki olmuyorsa zorlamayacakmissin . herseyin hayirlisi nasip kismet benim onu unutmam lazim nasil o bensiz yaşamayı goze alıyorsa benimde onsuzluga alismam lazim. hayatimin merkezine onu koymuştum ben ona cok tutuldum kimseyi yerine koyamam koyacagimi sanmıyorum. bir yere baksam hep o gelir aklıma onu unutmak için mi sevdim en önemlisi.

0

benim ask hsyatim son 2 yildir yeterince durgundu.
yani oyle olmasi gerekiyordu desem daha da dogru olur.
buna orsnla hayatimda ask diye bir bosluk olustu belli bir yerden sonra,henuz dusunmuyorum ama ileride bu boslugu cok guzel bir kiz ile dolduracam.:)

1

aşk hayatım asansör gibi inişli çıkışlı gidiyor. şuan çıkışlardayız oradan çıkışa gitmeyiz inşallah fazla çıkıpta.

0

aşk hayatım gayet iyi eşimle anlaşıyoruz.iyi geçiniyoruz bizdeki artık aşktan ziyade sevgi saygı artık orta yaş üstüne geldik