0

siteye fazla giremediğim için bu kişiye denk gelmedim hiç. ya da sorumani onu postaladığı için denk gelemedim bu zamana kadar ama dediğiniz gibi saçma sapan, soruyla alakasız cevaplar verdiyse sorumani o kişiyi uyaracaktır ya da banlayacaktır. bu konuda sorumaninin kimsenin hakkını yedirmeyeceğini düşünüyorum.

1

bu tarz şikayetleri direkt sorumani kullanıcı adına mesaj atın ve incelenip, uyarılmasını sağlayın. bu şekilde laf dalaşından öteye gidilmez. ya da sorumani etiketiyle sorun ki sitenin de bilgisi olsun.

1

benim en son sorumu da bu kişi sabote etti. üzgünüm, hayatın içindeki yazık insanlardan biri.
hep diyorum, psikolojisi nerede bozuk var beni buluyor. sanırım onlara terapi gibi geliyorum.
:)

0

yani istedik kaç saattir yoktum. izmir'deydim şimdi kuşadası'na geldim kendi evimi kuzey diye bir arkadaşı hiç tanımıyorum.
eğer böyle saçma sapan cevaplar veriyorsa sorumani sitesine mesaj atıp veya linkini atıp sormani'ye o kişinin siteden atılmasını söyleyebilirsi zaten kendileri gördüklerinde zaten siteden uzaklaştırır çünkü ben genellikle öyle yapıyorum. eğer sorunun dışında başka bir cevap veriyorsa o kişi o zaman bağlanmayı haketmiştir diye düşünüyorum haksız yere bence sorumani kimseye burada tutmaz.

0

o arkadasi bende gormedim ama eger gereksiz veya sadece laf uretiyorsa sorumani halleder diye dusunuyorum.

0

nasıl cevap veriyor ki ben hiç görmedim ama eğer yanlış cevaplar veriyorsa daha fazla dikkat etmelidir.