0

genellikle düzenli olmaya özen göstersem de bu her zaman mümkün olmuyor malesef.

0

evet odam genellikle düzenlidir . kolay kolay dağılmaz . zaten bende düzenleme hastalığı var sanırım özellikle sık sık oturduğum o bölgenin düzenli olması güzel görünmesi benim için oldukça önemlidir . sık sık temizlik yaparım toz kir oluşur çünkü . herşey muntazam ve düzenli bir şekilde durur .

0

maalesef öyle olmasını aslında çok istşyorum ama bi türlü olmuyor düzenli insanlara da gerçekten imreniyorum.

0

evde odam evet genel olarak düzenlenir. ama yurttaki oda arkadaşım o kadar dağınık ki odamızın düzenli kalması imkansız temizlemediği gibi bir de bizim temizlediğimiz odayı dağıtıyor . şu an bunu oda duyuyor ve kabul edip gülüyor.

0

her zaman düzenli değildir eğer canım çok isterse düzenli durur onun dışında bıraktığım şekil benim düzenimdir. başkası tarafından düzensizlik olarak görülür.

0

odam her zaman düzenlidir.dağınıklığı sevmiyorum.sonra aradığın bir şeyi bulamıyorsun .onun için her şeyin yerli yerinde olmasını isterim

0

aslaaa, düzenden nefret ederim. iki dirhem bir çekirdek insan olamadım hiçbir zaman. ve özenmiyorum da öyle olmaya. allah böyle yaratmış ne yapayım. sadece biri gelecekse evi toparlarım o kadar. sadece kitaplarımın olduğu dolap düzenlidir. o da sevdipim için kitaplarımı, onlar benim çocuklarım.

0

herzaman değil ama kotu olana kadar ellimi sürmüyom