0

hata insan için yaratılmış bir şeydir hata yapmamak insanın elinde olan bir şey değildir bazen insan istemeyerek de olsa hata yapabilir önemli olan hatanın neresinden dönersen kardır

0

genellikle hata yapmamaya çalışırım ama insanlık hali hatasız kul olmaz diye boşuna dememisler . hatalı olduğumu anladigim an telafi etmek için elimden geleni yaparım. zaten beni tanıyan insanlar bile bile öyle bir hata yapmayacağımı bilirler o sırada o yüzden sıkıntı yaşamam heralde . önemli olan hataları anlayıp ders çıkarmak devamı gelir zaten . çünkü aynı hata ikinci kez olursa artık iyi niyet aramam ben bunun altında.

0

hatalarının farkına vardığımda eğer hatalarımın sonucu birine dokunuyorsa gider o kişiden özür dilerim ve hata yaptığımı söyleyerek beni affetmesini isterim. ve birdaha o tarz bir hatayı kimseye yapmamaya özen gösteririm. eğer hatalarımın sonucu kimseye dayanmayıp bana dayanıyor ise hatamdan ders çıkartır ve bir daha o hataya düşmemek için daha dikkatli davranırım.

0

önemli olan hataların farkına varıp onları birdaha yapmamaktır. bundan dolayı hatalardan insanlar mutlaka ders çıkarmalıdır. hata üstüne hata yapmamalıdır.