0

inşallah güzel bir şekilde şuan kilo vermeyi hedefliyorum tabi olursa korse kullanıyoruö mesela daha bi sıksın diye ama şu boğazımızı tutabilsek gerçekten öyle kilolu olmıycaz

0

yemeğin fazlasını kesiyorum fazla yemek yememeye özen gösteriyorum

1

ekmeği kesiyorum, spor yapıyorum, bol su içiyorum

0

kilo alamama problemi olan biri olduğum için anladigim zaman hic birsey yapmıyorum aksine mutlu olup yemek yemeğe devam ediyorum kilolar gitmesin diye ama küçük kızımın peşinde koşarken aldigim gene geri gidiyor malesef.

0

yediklerime dikkat ederim çünkü kimse fazla yemeden kilo almaz illa ki birşeyi fazla kaçırmışımdır yada günlük yürüyüşümü aksatmışımdir ki kilo almışımdır. yediklerime dikkat edip günlük yürüyüşlerimi aksatmazsam zaten kilo almıyorum.

0

kolay kolay kilo alan biri değilim fakat her zaman sağlığıma dikkat ettiğimi söyleyebilirim. özellikle gün içerisinde oldukça salata tüketmeye özen gösteriyorum. çünkü salata yedikten sonra beni tamamen tok tutuyor ve hiçbir şey yemek istemiyorum. bu yüzden kilo vermek için aslında yemeklerden önce 1 veya 2 bardak su içmemiz gerektiğini bilmemiz gerek.

0

bu benim için kabus hemen diyete başlıyorum önce detoks çayları içiyorum sonra kalorisi düşük yiyecekler ve spor spor benim vazgeçilmezim evet 1 gram bile almak istemem iste ideal kilosunun kiloya ulaşmam çok zor oldu