0

çok güzel mallar gelmiyor örnek onun seviyesinde bim güzel mallar getiriyor ve daha kaliteli market ise çok dağınık

0

takip etmiyorm denk gelirsem ihtiyacım olan biseye sasırıp sevine biliyorm takip etmeye zamanım yok

0

evet sürekli takip ediyorum. takip ediyorum çünkü gerçekten bir ürün getirdiklerinde (bazı ünlü markalarda) piyasa fiyatından da uyguna alabiliyorum o hafta aktüel ürün olarak getirilen ürünleri. aktüel ürün dediğime bakmayın, arzum, blue house, vestel, sinbo gibi piyasanın en iyi markalarını da çokça getiriyorlar.

0

kesinlikle takip ediyorum a101 , bim ve şok aktuellerine internet yada sosyal medyadan bakarım gerçekten arada uygun fiyata işe yarar güzel şeyler geliyor kaçırmamak için her hafta internetten kontrol ediyorum ona göre gidip alıyorum genelde se memnun kalıyorum. alıp memnun kalmadığım neredeyse ürün yok deaem yeridir. tabi süper değiller tabiki ama uygun o fiyata da ne kadar süper birsey beklenebilir zaten .

0

hayir a-101 in urunlerini takip etmem ben.:)

1

a101 aktüelleri mi genellikle internet üzerinden ya da sosyal medya hesaplarımdan takip etmeye çalışıyorum. bazen gerçekten çok uygun fiyatlı işine yarayabilecek türde ürünler geliyor o markete. ğer o an ihtiyacım olan bir şey varsa alabilmek adına piyasaya göre çok daha uygun fiyatta satıldığı için genellikle a101 aktüel lerini bir şekilde takip etmeye çalışıyorum ama özel bir çaba da harcadığım da söylemez. aslında benden çok kız kardeşim özellikle a101'in ya da indirimli alakalı duyurular yapan sayfaların hesaplarını takip ettiği için yakın zamanda herhangi bir indirim olacaksa ya da ilginizi çekecek olan bir ürün a101'e gelecek de eğer onun sayesinde ben de bilgi sahibi oluyorum. genellikle de işe yarayan şeyleri ve kaliteli ürünleri getirmeye çalışıyor. her şeyini tercih etmesem de beğendiğim ürünleri var. eğer kaliteli ve marka şeyler getiriyorsa eğer fiyat ucuzluğundan dolayı tercih edilebilir.