0

magazini ara sıra takip ediyorum insanlar birbirlerine atıp tutturmaya çalışıyor

0

kasıtlı olarak etmiyorum ancak sosyal medyadan hemen duyuluyor. binlerce magazin postu içinde denk gelmemek mümkün değil.

1

magazinleri ya da magazin programlarını çok takip etmem ve sevmem. bana ne kimin kiminle çıktığından, ayrıldıklarından, yediklerinden ve içtiklerinden... yani çok abartılı ve çok gereksiz şeyler bunlar. bu tür programlar geri kalmış ülkelerde izlenilmekte ve tutulmaktadır. boş insanlar başkalarının hayatlarını takip ederler. ve boş idarecilerin kendi pisliklerini örtmek amaçlı, toplumu uyutmak adına yapılan programlardır bunlar. gidin abd, japonya, almanya, ingiltere vb. birçok gelişmiş devlette halkın çok cüzi kısmı izlemektedir ve takip etmektedir. adamların hayatı okumak, gezmek, öğrenmek, kültür seviyelerini arttırmak, teknolojilerini geliştirmektir.

0

magazini genellikle takip ediyorum nedenini bilmiyorum çünkü dikkatimi çekiyor açıkçası ünlüler ve insanlar değişik insanlar özellikle. magazin bence kötü bir program şeklini aldı ama maalesef ki insanları artık kendine çekiyor ve değişik olaylar oluyor ünlüler arasında o yüzden ben kendim açıkçası izliyorum ve takip ediyorum.tabii ki magazin takip etmek yerine kitap okusak daha çok gelişeceğini ama artık günümüzün gençliği maalesef ki kötü yere gidiyor bence kendim de dahil o yüzden magazin aslında takip edilmemeli onun yerine başka bir şey yapılabilir mesela kitap okunabilir arkadaşı ile buluşabilir veya ders çalışılabilir yani birçok şey yapılabilir onun yerine böyle şeylerle uğraşmak yerine başka şeyler yapmak daha iyidir çünkü bu magazin gerçekten de çok değişik ve bizim psikolojimizi bozuyor açıkçası çünkü inanılmaz şeyler oluyor ve iç görmediğimiz şeyler söyleniyor insanlar hakkında bir dedikodu günümüzün hastalığı olarak artık özellikle de kadınlar arasında bir hastalık ve yayılmaya başladı maalesef ki.

1

magazini asla takip etmem. ilgimi çekecek birşey yok çünkü orda.

0

yani çok fazla takip etmem televizyonda veya internette gezinirken karşıma çıkarsa ve ilgimi çekerse şöyle bir bakarım sadece.

0

eskiden bakardım biraz ama takip etmiyorum artık ilgimi çekmiyor.

0

etmiyorum. ve açıkcası saçma buluyorum. çünkü insanların özel hayatları olmalı ve ünlüler diye kimin kiminle ne yaptığı bukadar da gündemde olmamalıdır.

0

yok ne magazini benim hayatım magazin başkasına gerek yok

0

çok eskiden takip ederdim ama evlenince pek ilgimi çekmemeye başladı eskisi gibi sevmiyorum artık magazini :))

0

etmiyorum. fazla ilgi çekici değil diğer insanlardan bize ne.