0

diyet yaptığı halde kilo veremeyen birinin sorunu ne olabilir?

çok sık duyuyorum bunu bu aralar

6 cevap
0

vücudu hasta olan insanlar normal insanlar gibi beslenemezler. bu çok büyük haksızlık ama öyle. insülin direnci ya da hipotroidi , haşimoto vb hastalığı olan kişiler az da yese kilo veremiyor normal insanlar gibi beslendiği zaman da kilo alıyor. defalarca şahit olduğum bir durumdur bu.

0

metabolizması yavaş çalışıyor olabilir .o yüzden bence bir doktora gitmeli ve tedavi olmalı derim illaki bir sorun olacaktır .

0

diyet yaptığı halde kilo veremeyen insanların metabolizması çalışmıyordur ya da tiroid bezlerinde bir sorun vardır. bence doktora gitmesi lazım özellikle tiroid bezlerine baktırması lazım gerçi bir ara ben de duydum ama istese alsın da verebilir. yani bence o diyet yapan insan arada bir yiyordur gibime geliyor. mesela benim eltim şu an 80 kilo var daha önce 95-97 kilo bir şey de zayıfladı yani bayağı bir ve hala da zayıflamaya devam ediyor kendisi de diyet yapıyor.

0

diyet yaptığı halde kilo veremeyen insanların metabolizmaları yavaş çalışıyordur psikolojik olarak da mutsuz vardır yani ben de zor kilo veren insanlardanım çok çabuk olanlardanım benim de metabolizmam yavaş çalışıyor o kadar hareket yaparım o kadar egzersiz yapıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ama metabolizmam dan dolayı herhalde fazla kilo veremiyorum

0

metabolizma hızı yavaştır veya tiroid bezi çalışmıyordur

2

insülin direnci yüksektir bundan olabilir. insülin direnci testi yaptırmalı, sonra da bunun düşürülmesi için doktorunun önerilerini dikkate almalıdır.