0

kesinlikle diyet ve spor. ama şunu söylemeden geçemeyeceğim öncelikli olarak diyet yani düzgün beslenme, özellikle de karbonhidratlı besinlerden uzak durmak. bir ara diyete girmiştim ve o dönem çok fazla dersim olduğu için spor yapacak vaktim yoktu bunun için vakit ayıramıyordum kendime bende sadece diyet yaptım. çok dikkatli beslendim özellikle de akşam 6-7’de akşam yemeği yedikten sonra bir daha hiçbir şey yemedim (bu çok önemli) ve de bol su içiyordum tabii. o dönem spor yapmadan sadece gündelik koşuşturmam (ki çok fazla değil) ve yaptığım diyet ile kısa bir sürede 7-8 kilo vermiştim. yani imkanınız varsa tabii ki spor ile diyeti birlikte yürütün bu çok daha faydalı. ama imkanınız yoksa kesinlikle önceliğiniz diyet olmalı diye düşünüyorum.

0

kilo vermek için istikrarlı olmak gerek düzenli olarak spor yapmak abur cuburdan uzak durmak sebze ile beslenmek haftada bir et yemek günde ikinuçuk litre su içmek çok işe yarıyor

0

kilo vermenin formülü diyetten daha çok sağlıklı beslenme diyelim.bir insan tabiki öncelikle ve öncelikle yedijlerrijr ve ictiklerinr dikkat etmeli bu birinci kuraldır.insan ne yediğine ve neleri tukettigine içindeki besin degerini bilmeli hangi aralik larda tuketcrgini bilmeli hangi saatte neyi nezman yiyeceğini bilmeli aşırı şekilde tatlandirici ve içinde buna benzer seyelrin olduğu seuelrden uzak durmalı gece vakrilerinde heele tatlı ve hamur içi kızartma türlerinden uzak durmali insan. çünkü bu çok ciddi bir şekilde isnssnin yapısını ve kimyasını bozar ve daha kötü sonuçlar elde eder o yüzden insan kendi sağlığına kendisi dikkat edecek yok edemiosa tabiki gerçekten zorda kaliossa ona göre yardım alabilir spor yaprswn ve çok yoruldum efendim şundan bundan olbildigince yersen buda seni asla mutlu etmez ve insanı baya yorar ve yaptığın spor ve diyet anlamsız hale gelir. herkez için en guzeli kendi sağlığın için kendi kendini nin doktoru olcaksin

1

vermenin evet formülü diyettir. hem diyet, hem spor gerçi bazı insanlar diyet yaptığında bile kilo veremiyor. kilo vermek için diyet şart ama aşırıya kaçmamak lazım doktorun yönlendirdiği şekilde diyet formülüne uyup o şekil diyet yapmak lazım. insanlar kendi kafasına göre diyet yaparsa hastalıktan kurtulamaz. çünkü en iyisini doktorlar bilir ne kadar yiyecegini , nasıl olacağını ama bazı insanlar diyet yaparken hiçbir şekilde bir şeyi yemiyorlar ve devamlı hasta oluyorlar. dediğim gibi ama normalde kilo vermenin formülü tabii ki de diyettir.

0

tabii ki de tek başına diyet bir formül değildir. yani kesin sonuçlardan biridir ama bir çok formül mevcuttur. diyetle kilo verebilmeniz için öncelikle herhangi bir sağlık probleminizin olmadığını saptamanız lazımdır. bunun için bir doktora gidip doktor gözetiminde doktorunuzun buna karar vermesi gerekmektedir. şimdi diyelim ki bir sağlık probleminiz yok. o zaman ben spor ile kilo vermeyi öneriyorum.ani kilo vermeler de vücudunuz da sarkmalar gerçekleşebiliyor bunun önüne geçmek için kesinlikle diyet ve sporu bir arada götürmeniz gerekiyor. kilo verirken aynı zamanda sıkılaşmaya da başlarsanız esas sağlıklı şekilde kilo verme işini böyle tamamlamış olursunuz. ayrıca şunu kesinlikle unutmayın eğer 100 kilo üstünde birisiyseniz kilo vermeniz daha kolaydır, vücuda bir anda şok etkisi yaratacağı için ilk 3 ayda 20-30 kilo verebiliyorsunuz ama sancıları fazla oluyor. derilerin atılması sarkmalar vs gibi daha sonra cerrahi operasyonlar gerekebiliyor. bunu önlemek için de devreye spor geliyor. doğru kilo verme hem diyet hemde spordur.

0

diyet ve spor bence. sadece birini yaparak çok fazla etki göremezsin.