0

evet düzenli egzersiz yapmak vücuttaki çeşitli ağrılara fayda sağlar. iyileşmenizi kolaylaştırabilir. gerilen kaslarınızın açılmasını sağlar. nefes darlığı için fayda sağlar. hergün yürüyüş yapmak gerekir belli zamanlar da yapmış olduğunuz speor vücut için faydalıdır ancak vücudu öçhergğn spor yaparak yormamalıyız.

0

kaslar guclendigi icin vucut da kendini toparliyor ve agrilari zamanla azaltiyor yada yok edebiliyor.duzenli egzersiz saglik acisindan onemlidir.

0

düzenli egzersiz yapmak ağrıları hafifletiyor benim belim ağrıyordu fizikçi egzersiz vermişti düzenli yaptım iyi oldum hergün yapılırsa kaslarınız gelişir

0

egzersiz yapmak iyi gelir ağrılara. egzersizi tabi ki bilinçli yapmalı yoksa yarardan çok zarar verir. bazı egzersizleri yaparken dikkat etmezsek boynumuza ve belimize çok zarar veriyor. karın ağrısına, şişkinliğe, eklem ağrılarına egzersizler iyi geliyor.

0

doğru egzersiz yapmak vücuttaki ağrılara iyi gelir düzenli yapmak gerek

0

egzersiz yapmak aynı hareketi devamlı yapmaktır mesela belimiz mi ağrıyor fizik tedavide doktorlar evde yapmamız için bazı hareketler verirler.bu egzersizleri tekrarlamamızı isterler.bizde bu hareketleri yaptığımızda sıkıntılı yerimizin rahatladığını görürüz.aslında her gün ağrımız yoksada bazı egzersizleri yapmalıyız.

1

tabii ki de egzersiz yapmak ağrılara falan iyi geliyor. mesela özellikle benim benim falan çok ağrır ben yere uzanırım bacaklarımı kendime doğru çekerek bel ağrılarından kurtulurum egzersiz yani sonuçta bence çok iyi geliyor. mesela yaptığımız masajlardan daha etkili bence egzersizler mesela diyelimm biz insanın boyunu ağrıdığında, bel ağrıdığında doktor hemen bir krem yazıyor ama gene de bir gün iyisin, ikici gün sonra gene kötüsün ondan dolayı bence en güzeli egzersiz diye düşünüyorum. ben faydasını gördüm. bence insanlarında egzersiz yapıp, faydasını görmesinde fayda vardır yani.

0

jimnastik tarzı hafif egzersizler yorgunluğunu giderir