0

insanlar sevilmek için ilk önce dürüst olmalı.karşılıksız sevmeli.karşısındaki insana değer verdiğini hissettirmelidir.her zaman sadece iyi günlerde değil kötü günlerde de insanların yanında olmalı.hoşgörülü olmalı.eleştireler açık olmalı ,yeri geldiğinde empati ve öz eleştiri yapa bilmeli.aklıma gelenler bunlar.bazen de ne yaparsanız yapın karşınızdaki kişiye kendinizi sevdiremezsiniz..onun için kendinizi özellikle sevdirmek için uğraşmayın.bırakın kendi haline.

1

yani insanlar sevilmesi için ilk önce dürüst olup dobra dobra konuşulması lazım. ben hayatım boyunca dürüst olup dobra dobra konuşmuş bir insanım ve beni seven de gerçekten de çok ve ben böyle olduğum için karşımdaki insanın da her zaman dürüst olup dobra dobra konuşmasını isterim. iyi ol insan olması lazım, fesatlık düşünmemesi lazım hiçbir şekilde, menfaatçi olmayacak bir insan eğer yi bir dosta dost olmak istiyorsa iyi gününde de, kötü gününde de her zaman yanında olacak ki, emin ol ki işte o zaman o insana her zaman sevilir, sayılır. bir insanı sevmemiz için gerçi nedenler gerekmiyor. insanlar kişiliğinden belli ediyor zaten ne olduğunu bir insan sen nasıl bir insansın dediğinde kalkıp sana kendisi övemez hiçbir şekilde önce sen onu tanıyarak nasıl bir insan olduğunu anlarsın. dediğim gibi ben böyle insanları severim her zaman ben öyle olduğum için.

1

sevmeli, iyi bir insan olmaya çalışmalı, uyumlu olmalı, diğer insanların görüş ve haklarına saygılı olmalı. bunlar çevrenizde sevilmenize neden olabilecek güzel davranışlardır. aksi ise sevilmeyen ve istenmeyen bir kişi konumunda olmanıza neden olabilir.

0

bence sevilmek için uğraşmamalılardır kendileri olmalıdırlar merhametli olmalıdırlar fedakâr olmalılardır hayvanlara ve insanlara karşı davranışları daha iyimser olmalıdır onlara sevgiyle yaklaşmalıdırlar etraftaki insanlara yukarıdan bakmamalıdır kin gütmemelidir kötülük yapmamalıdır dedikodu gıybet tarzı şeylerden uzak durmalıdır yalan söylemekten kaçınmalıdırlar dürüstlükle ön planda olmalıdır