0

uykunun gelmesi için öncelikle sıcak bir duş alınması gerekiyor.sıcak duş aldıktan sonra papatya çayı içilmeli yatağa yatınca ruhu dinlendiren müzikler dinlenmeli ve ne olursa olsun beyninizi yoran düşünceleri kafanızdan atmalısınız bunu en iyi hayal kurarak yapabilirsiniz.en çok nerde olmak sizi mutlu eder,kiminle olmak istersiniz bunları hayal edip gözlerinizi kapatın ve kendinizi uykunun kollarına bırakın burda en önemli olan da papatya çayıdır.uyku probleminiz varsa uyumadan önce papatya çayı tüketin sizi rahatlatır ve gevşetir.tadı güzel gelmiyorsa bal karıştırıp içmeyi deneyin.ben uyumadan önce deliksiz uyku için gece ateş böceği sesleri dinlerim telefona yükledim ve her gece dinlerim bazen papatya çayı bazen de ballı süt içerim deneyin faydasını göreceksiniz.beyninizi çıkarıp masaya bırakmadan uyumayı asla denemeyin .

0

uykunun gelmesi için öncelikle gözlerin yorulması, bedenin yorulması, kafanın uykuya adapte edilmesi başka bir şey düşünerek karıştırılmaması, hatta bazı durumlarda yardımcı olması açısından hafif bir keman yada piyano müziği kısık seste açılması yardımcı olacaktır. bunların yanında ayrıca bitki çayları içilmesi de kişiyi rahatlatacagindan faydalı olacaktır.

0

ilık dus alınır ayran içilir pijama giyilir sonra uyunur:)

1

uykunun gelmesi için bol bol kitap okuyun, ardından yoğurt yiyin veya süt için, yatakta çiti atlayan kuzuları sayın. göreceksiniz kısa bir süre sonra uykunuz gelecektir.