0
0

doğruları karşındakine anlatamamak en zor şey olsa gerek

0

hayatta en zor şey sevdiklerinin acısını yaşamak bence allah kimseyi sevdiklerinden ile imtihan etmesin sağlığını kaybetmekte zordur

0

hayatta o kadar çok zor şey var ki hangisinden başlayım bilemedim şimdi. söyle soyleyim ayrılmak zor, maddi sıkıntı zor,münafıklık yapan insanlarla uğraşmak zor, çalışmak zor, yakınlarından birini kaybetmek zor,hastalık zor.tabi bana hayatta en zor olan nedir diye sorarsan yaşarken, ölmek derim.yasiyorsun, mücadele ediyorsun hayat şartları gereği ama bunları sadece zorunluluk gereği yapıyorsun. cünkü sen ruh olarak ölmüş bir insansın. hissisz, duygusuz yaşıyorsun .kısacası yaşamak için yaşıyorsun. hayattaki en zor şey sadece bir bedenle , ruhsuz yaşamak.

0

hayatta en zor şey hayatın kendisidir yaşamak çok zor bir şeydir tabiki yaşam tarzına göre de değişiyor

0

hayatta en zor şey bence ilki sevdiğin birini kaybetmek bunun acisina elbet dayanıklıyor ama alışmak zordur eminim henüz hiç gerçekten candan sevdiğim birini kaybetmedim ama kaybetmekten çok korkarım gerçekten elbet birgun kkayıplar olacak ama o duyguyu yaşayıp bilmediğim için bana ağır gelebilir . ikincisi ise kesinlikle gecinmek bu devirde bir ev gecindirmek gerçekten çok zor eksikler hep oluyor geriden gelen şeyler hep oluyor ve geçim sıkıntısı yüzünden aile arası bile bozuluyor o yüzden gecinmek herkes için büyük sıkıntı . geçim sıkıntısından boşanan karı koca sayısı bile çok arttı insanlar borçtan birbirine sarmaya başladı allah sonumuzu hayır etsin.

0

bence hayatta her şey çok zor. geçinmek gerçekten de geçinmek çok zor. böyle evde tek başına bir kişi çalışıyorsa daha zor. hayat şartları gerçekten de zor. yani iki kişinin arasında kalmak çok zor. her zaman için bir tarafta ailen vardır, diğer tarafta ise aşık olduğun insan ve ikisinin arasında seçenek yapman lazım bunun için de mecbursun seçenek yapmak zorundasın. hayatın zorlarından bir taneside budur. biri sever ama kavuşamazlar. hiçbir şekilde hayallerde kalır hayatın zorlarından buda var. biliyorum ben hayatta normalde her şey çok zor her şey sonuçta burası imtihan bizlerde bir imtihandayız ama her şey bana gerçekten çok zor geliyor, hiçbir şey kolay değil. yani ben zoru seven bir insanım ama bu kadar da zor olmaması lazım yani ya bu hayatın.

0

bu hayatta en zor olan şey seçim yapmaktır eğer iki şey arasında kararsız kalıp ne yapacağınızı bilmiyorsanız o zaman çok sıkıştığınız zamandır.

0

hayatta en zor şey sevilmediğini bile bile o da seni seviyormuş gibi davranmaktır.