0

bu tamamen kişilik meselesi olarak görülebilir.

0

aşkta tek taraflı kişiye güven vermez yani bu saçma olur. yani bunlar da aşk olmaz o zaman hani iki tarafın da birbirine güven vermesi lazım. ikisini de birbirine güvenmesi lazım ki; en azında bu ilişki yürüsün, öteki türlü zaten güven veya saygı bitti mi ilişki hiçbir şekilde yürümez. bence ilişkide en önemli şey güven ve saygıdır, sevgi bitebilir ama güvenle ,saygı kesinlikle bitmemesi lazım. hani insanlar bence ilişkilerinde en önem verdiği şey güvenmek olsun. hiçbir şekilde karşı tarafa güvenini yitirmemesi 2 ilişkisi devam edebilsin yani ama işte bazı insanlar gerçekten de bunu anlayamıyor. genellikle boşanmalar bile güvensizlikten, şiddetten ,sosyal medyadan, vs vs bu yüzden bitiyor yani.

0

aşkta en çok güveni kim verir, çok saçma bir soru olmuş. ama aşkta güven iki taraflı olmalıdır. iki tarafta da yoksa zaten ortada bir aşk yoktur. buna aşk denmez. iki taraflı olduğunda her şey iki taraflı olduğunda, sevgi, saygı ve aşk iki taraflı olduğu zaman, orada bir aşktan bahsedilebilir. ve güven çok zor kazanılıp, çok kolay kaybedilen bir şeydir.

0

en çok diye birşey yok bence iki tarafında eşit olarak güven vermesi gerekiyor çünkü güven olmazsa o ilişki yürümez bir ilişki de en önemli şey direk güven, saygı ve sevgidir.