0

gribten korunmak için önce giyim kuşama dikkat etmeliyiz.sonra bol bol portakal, mandalina yemeliyiz.ada çayı kuşburnu çayı içmeliyiz.pekmez ve sarımsak tüketmeliyiz.sarımsak doğal antibiyotikdir.

0

griptenbkorunmanin faydalari guzelce terlemek ihlamur cayi icilmeli

0

aslında gripten korunmak pekte mümkün değildir. her insan ne kadar korunursa korunsun grip peşimizi bırakmaz .ama tabiki bunu aza indirmek için vitamin tüketmeliyizdir .portakal ,mandalina gibi c vitamini içeren besinler tüketmeliyiz .bence sadece hasta olduktan sonra değil hasta olmadan da bitki çayları içilmelidir.özellikle nane limon grip için çok önemlidir.ardından hasta olan kişilerle aynı ortamda pek fazla bulunmamalıyızdır.eğer çok kötü isek en son çare olarak bir doktora görünüp ilaçlarımızı almalıyız.

0

gripten korunmak için önleminizi almanız gerekir. vitaminli yiyecekler yiyerek beslenmemiz gerekir. eğer beslenmemize biraz dikkat etmezsek bağışıklığımız zayıflar ve bu gibi kötü hastalıklar hemen üzerimize yapışarak bize hasta eder. o yüzden genellikle gripten korunmak için düzenli ve dengeli beslenmeliyiz. c vitamini bol bol tüketmeliyiz. ve grip olan kişilerle aynı ortamda bulunmamaya özen göstermeliyiz .çünkü o kişilere yaklaşıp öpmesek dahi havadan bile grip geçebilmektedir.

0

eğer gripten kurtulmak istiyorsanız tabii ki de bol bol meyve yiyeceksiniz ve bol bol su içipsiniz ve özellikle c vitamini, d vitamini almamız lazım grip olmamak için ama şöyle bir şey var. mesela bence en güzeli grip olmak ve ben kendim 6 sene boyunca grip aşısı vuruldum ve 6 sene boyunca hiçbir şekilde grip olmadım. sinüzite döndü sinüzitten de migrene çevirdi. bence grip bir şifadır. rabbim kötüsünü yaşatmasın yani tüm hastalıklara göre bence grip en güzeli diye biliyorum. hani insanlar grip olmamak için bol bol meyve yiyip su içerek en azından az da olsa en fazla 2 gün falan grip geçiriyorlar ama şöyle bir şey var. grip olmayacağız diye bir şey yok. mutlaka grip olacağız önemli olan erken iyileşme miz yani bana göre.

0

özellikle bu kış aylarında gripten korunmak biraz zor gibi görünebiliyor. ama bol bol c vitamini tüketerek ve soğuk havalara çıkmayarak gribi önleyebiliriz. daha sonra bol bol turşu suyu içmeliyiz turşu suyu direnci arttırır ve gribe önleyebiliriz daha sonra grip ve hasta olan insanlardan uzak durmalıyız, ellerimizi bol bol yıkamalıyız çünkü bu sıralar hastalık bulaşma ihtimali çok fazla olduğu için bunu ancak bu şekilde önleyebiliriz. kendimizi sıcak tutmalıyız dışarı çıkarken kalın giyinmeliyiz bu şekilde göre bir nebze de olsa önleyebiliriz. eğer grip olduysak ve hasta olduysak hemen bir doktora gitmeliyiz. doktor bize en iyi ilacı ve en iyi çözümü sunacaktır diye düşünüyorum.